• vjeko1701
    21k
    Mene zanima koliko mađarskih firma koje su im se izrotirale kao sponzori kluba uopće posluju na tlu Hrvatske.
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Ni jedna firma na dresu ne poslije u hrvatskoj, čak je i proizvođač dresa ista priča... svakom sa 2 grama mozga je jasno o čemu se tu radi i jebe se tu ekipu za nogomet.

Međutim meni je najjače bilo kad su brisali bjelicu sa murala po gradu kad je postao trener dinama hahaha prejako. Ono, koji vam je k...? Čista patologija i nekakvo umjetno stvaranje rivalstva na temelju ničega.

Doslovno su ekvivalent ekipi koja dobije na lutriji, instantno se počne ponašati bahato i onda vrlo brzo propadnu i žicaju za 10 deka tirolske, četvrt kruha i pivu :lol:

Toliko su jadni da čak ni u kupu nisu uspjeli iskoristiti taj kratki moment. Pazite, od kad su mađari preuzeli klub finale kupa su (ovako iz glave) igrali slaven belupo 2x, istra, lokomotiva, šibenik... ubacimo u priču standardne klubove dinamo, rijeku i hajduk... tko od iole standardnih i relevantnih prvoligaša ostane da barem tu nije malo omastio brk?

Osijek, varaždin i gorica... s tim da se dva potonja kluba doslovno snalaze, u tom periodu su izborili prvoligaški status, često se bore za ostanak u ligi, varaždin je i ispadao pa imaju veliko opravdanje...
  • Crni72
    157

Kaj ti to znači da su Slavonci B tier Hrvati? Slučajno sam bio na ratištu u Slavoniji i vjenčani kum mi je rođeni Lega pa ću ti samo reć da su Slavonci Hrvati sa velikim H i za ovo šta si napisao te može biti sram. NK Osijek kao klub je u HNL-u možda smiješan ali oduvijek su imali odličnu školu nogometa a da ne pričamo o tome koliki trag u Dinamu su ostavili igrači od tamo (Kasalo, Lulić, Šuker, Cvita, Vlaović…). I još k tome dosta je naših navijača pa molim te ne diraj mi Slavoniju!!!
  • Hnlovac
    3.9k
    ja i dalje tesko razlikujem Karlovcane i Rijecane u govoru, pjevaju mi i jedni i drugi, još kad naiđe na nekog iz Ka koji ne kajka toliko uopće ih ne razlikujem
  • NORTE
    21.3k
    Ždrijeb u pon 8.12.
  • javolimtebejako
    3.6k
    Kaj ti to znači da su Slavonci B tier Hrvati?Crni72

citam vec 5 puta i ne mogu se nacudit tolko glupoj izjavi za koju je iz nekog razloga mislio da ce proc ovdje. bas me zanima oce pojasnit sta je mislio veliki gospodin istrijan, A tier Hrvata
  • Infinity
    20.6k
    S obzirom da rijec tier oznacava razinu, ligu ili sto vec, bilo bi lijepo cuti sto je tocno mislio, tj. da mi ne moramo pretpostavljati sta je mislio, jer ako pretpostavimo onda cemo pretpostaviti da je nekoga vrijedjao na nacionalnoj osnovi. A necu pretpostaviti da je taj netko u Mongoliji, nego u Hrvatskoj.
  • Crusades
    20.4k
    A i to kolo kupa se razvuklo na koliko... mjesec dana?
  • Guinness
    3.2k
    A i to kolo kupa se razvuklo na koliko... mjesec dana?Crusades

Pa je da, igralo se 30.10. a i inače su termini oko tog datuma
    A i nije ni loše ispalo čak, praktički svaka dva tjedna je bila utakmica Kupa pa ajde
  • znajdatevolimja
    1.8k

Auf prijatelju, osobno nisam nikada čuo da smo nekome slični Riječanima..ali jesam čuo da nas ljudi vrlo lako prepoznaju po govoru haha

Družim se s ljudima iz Rijeke i osobno baš čujem razliku, pogotovo u naglasku nekih riječi i korištenju padeža.
  • Hnlovac
    3.9k
    možda je do tog da su i jedni i drugi koje znam koliko toliko naturalizirani u Zagrebu jer su mi i Riječani znali pričati kao da su rođeni na Trešnjevci, ali to su jedina 2 grada gdje sam uočio pjevanje (uz još i Dubrovnik)
  • pešća
    697
    Kao da slušam Sheldona kako teoretizira o seksu. Dajte izađite van na svjež zrak...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Okej vidim da je otišlo u neželjenu smjeru. Tier rangiranje je nešto što interni krug ljudi razumije (zajebancija), ali ovo je javni forum pa je ispalo ružno ovako. Nije namjera bila nikog uvrijedit niti radit tu podjele po regionalnoj pripadnosti. Volim ja sve naše ljude. Još jednom isprike svatko tko se našao uvrijeđenim. Živi bili :smile:
  • Dino
    4.8k
    Uglavnom, utvrdeno je da su purgeri S tier
  • znajdatevolimja
    1.8k

Seks volim i prakticirat i teoritizirat o njemu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.