• Tvrdica McTvrdi
    3.7k

A neka ta uža grupa ljudi oko Kohorte, KNBPa, ali i uprava njihova. Slavonci su inače meni u podskupinama Hrvata B tier
  • Droljo
    23.2k
    Slavonci su inače meni u podskupinama Hrvata B tierTvrdica McTvrdi

A moslavci?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k

E jebiga to su mi ova nedefinirana područja o kojima ne znam kaj bi mislio. Sisak, Karlovac, Ogulin, Ravni kotari..
  • Droljo
    23.2k
    Znači, ne znaš a ipak klasificiraš... Baš lijepo.
  • dmil
    1.3k
    Slavonci su inače meni u podskupinama Hrvata B tierTvrdica McTvrdi

sta bi ovo uopce trebalo znaciti?
  • Brusa
    3.7k
    daj prestani molim te. Sramotiš sebe i ovaj forum pišući takve gluposti. Prvo o slavoncima, sad ovo...
    Ne znam samo kojom logikom su ti Ravni Kotari upali u trokut Ogulin-Karlovac-Sisak....
  • vjeko1701
    21k
    Dečki, tema je kup.
  • znajdatevolimja
    1.8k
    KarlovacTvrdica McTvrdi

Pozdrav iz Karlovca, veze mi sa Siskom i Ogulinom nemamo. S Ogulinom smo jedino u istoj županiji, ali po mentalitetu i ponašanju smo daleko jedni od drugih.

Karlovac je grad s urbanim mentalitetom ako kužiš kaj želim reć, barem njegovo autohtono stanovništvo za razliku od pridošlica.

Reci kaj il' krepaj!
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k

Nije očito nitko shvatio. Naveo sam Karlovac i Ogulin kao primjer mjesta koji ne mogu svrstat niti u jednu pokrajinu/regiju. Nisam rekao da Karlovac ima veze sa Siskom i Ogulinom.
  • Lihtmašinac
    715
    Karlovac je grad s urbanim mentalitetom ako kužiš kaj želim reć, barem njegovo autohtono stanovništvo za razliku od pridošlica.znajdatevolimja

Ovo isto tako vrijedi i za Ogulin.

Karlovac je jedino dosta veći, ali po ničemu ni bolji ni vrjedniji ni sposobniji ni ponosniji od u srži urbanog Ogulina koji je, unatoč značajnoj srpskoj manjini i hrpi partizana u gradu i okolici, kroz stoljeća zadržao kajkanje, građanštinu, hrvatstvo i uvijek disao plavo. :strong:

Ne pačajte se u Ogulince, osim ak ih ne želite hvaliti!
  • Brusa
    3.7k
    ajd ok. Ali opet, kakve veze imaju s tim Ravni Kotari??? Ti znaš da to nije jedno mjesto, jel tako? Gdje bi njih smještao?

Edit: I meni :grin:
  • NitkoBitan
    33.4k
    Vratit cu se u temu... I drago mi je da je Osijek ispao!
  • vjeko1701
    21k
    Meni je osobno bilo drago kad su im došla ta ulaganja i najave stadiona...itd. Izgledalo je kao da će biti još jedan porpilično stabilan klub i dobra konkurencija.

Al količina plakanja, kmečanja, oštrenja zubi specifično prema Dinamu (i navijača i uprave), prekrajanje prošlosti i pokušaja prisilnog stvaranja nekog rivalstva je s vremenom prevagnulo na drugu stranu.

I ajde, ok. Tvoj klub ti je najveći, vidiš se kao ravnopravnog rivala uspješnijima. Ok, to se može razumjeti kod navijača. Al prekrajanje nekih događaja kako bi na silu radili žrtve od sebe i nazivanje samih sebe "jedinom svjetlom točkom" hrvatskog nogometa ili "najčišćom pričom" hrvatskog nogometa. Daj me nemoj...

Jbt. vlasnik ti je frendić Orbana. Onaj prvi predsjednik Meštrović doslovce profesionalni prodavač magle. Javna je tajna da se oko kluba mota mafija, posebno određeni klan.

Mamić i Mišković ti spašavali klub od stečaja kupnjom igrača koje su ionako mogli dovesti besplatno. Ti sad plačeš kako te se držalo dolje jer su ti uzimali igrače ispod cijene a doslovce ih nije trebalo uopće platiti.

U tome svemu ti iskreiraš neku vlastitu realnost di si velikan u našim okvirima i patnik kojeg su zli Dinamo pa kasnije i Rijeka ćerupali i držali na dnu. Tepaš si nekom pravdom i čištoćom dok ti je odmah ispod površine mafija a predsjednik ti je Orbanov frendić. Isti Orban koji sanja o velikoj Mađarskoj i teritoriju tvoje zemlje.
  • znajdatevolimja
    1.8k

Pa sve pet, ništa loše o Ogulincima, samo imam osjećaj da među nama postoje razlike, ne mislim nužno da je netko bolji ili lošiji. Barem sam ja uvijek imao takav dojam. Pozdrav
  • NitkoBitan
    33.4k
    Potpisujem svaku rijec. Ironicno je to da prozivaju nas (a i tovare) kako smo drzavni projekt financiran javnim novcima. Prihodi od javne vlasti nam nisu ni 2% ukupnih prihoda i uglavnom se to odnosi na sportski uspjeh. Ok, ozgleda da ce nam stadion izgradit javnim novcima, a kaj je njima sv. Petar stvorio stadion? I stadion i klub im se financira novcem tko zna kojeg porijekla, vjerojatno peracine love madarskih poreznih obveznika i EU fondova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.