• Markelo
    3.5k
    ako bude trebalo maknut će mu Piastrija sa staze, samo da Lando uzme titulu. Meni samo nije jasno kako netko iz vrha Mclarena nije napucao Zaka Browna u debelu guzicu i rekao mu, idemo sa jednim vozačem po titulu jer ćemo ju inače popušit
  • Bruh
    1.2k
    Garant će puknut pod pritiskom u kvalifikacijama
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    Neko gledao Bosnu sinoć protiv Srbije ,žao mi je Bosne ,imali su ih. Sudci su ih ubili sa one dvije tehničke Atiču , šteta
    Imamo li mi šanse večeras ? Ne pratim Izrael baš . U Rigi se igra , možemo ih dobiti,bar se nadam. I Božić i Smith su tu . Pobjeda sa direktnim rivalom na strani bi bila zlata vrijedna
  • lukaoj
    61
    i da se kvalificira sedmi ima dovoljno brz auto i one dvije dugacke ravnice na kojima moze prestizati da bude treci. Prosle godine Hamitlon sa 16. na 4., Leclerc isto sa 19 na 3. ja mislim.
  • KtcGoat
    2.2k
    Hrvatska-izrael 85-71, kosarka-kvale za svjetsko
  • Zagreb1992
    2.8k
    Napokon jedna zrela utakmica Hrvatske ..Hezonja kapetanski odigrao ..Ružić izvrstan u oba smjera..Ono što je bitno Hezonja i Božić skupa u petorci mogu igrati i to nam je ogromna snaga za dalje ...Ostatak ekipe je dao svoj obol pobjedi i pokazuju znakove života ...Sad nam dolaze 2 ključne utakmice protiv Njemačke bez NBA igrača---ako bi uzeli 1 pobjedu ja zadovoljan
  • Brusa
    3.7k
    a što se to igra uopće? Vidom na twitteru da se igra nekakva euro košarka reprezentacije ali toliko sam izvan toga da nemam pojma o čemu se radi.
  • Zagreb1992
    2.8k

Kvalifikacije za SP ...križamo se sa skupinom Poljska , Nizozemska , Latvija i Austrija ...3 najbolje ekipe iz te sljedeće runde idu na SP

Treba se nadat da će Hezonja biti dostupan u ekipi jer će nam sljedeće utakmice biti izrazito ključne
  • Bruh
    1.2k
    Gledam baš track record za Norrisa i tek je prošle godine uzeo prvo mjesto u Abu Dhabiju prije toga peta pozicija i niže na kraju. A ovu kaj je dobio je bio pole position i tad nije bilo pritiska tolkog jer je bilo gotovo prvenstvo... Vidjet ćemo al bit će zabavna utrka svakako
  • lukaoj
    61
    pa da, ali tek od prosle godine je McLaren bio dominantan i najbrzi, pogledaj u pravilo je prvo Mercedes pa Red Bull tamo dominirao (najbrzi bolidi), samo hocu reci da se bas lako moze preticati
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    možemo dobit svakoga tu a od svakoga i izgubiti. Rekao bi dobra grupa i realne šanse uz to da budemo kompletni svi
  • Sibirski plavac
    7.3k
    S Njemačkom u Areni u drugom mjesecu. Nadam se da bu fino popunjena.

Kad je zadnji put neka službena košarkaška tekma odigrana u Areni?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.