• KtcGoat
    2.2k
    Mislim da je vrijeme za upotrijebit koji rafale, da nam nisu dolazili dzaba
  • Slavonac86
    658
    Mene pomalo zabrinjava brojka okupljenih, da se toliko umno bolesnog šljama nakotilo kod nas, za ne povjerovat…

Mjesecima se piše i govori o jačanju ekstremne desnice u hrvatskoj, ali sve mi se čini da je to obrnuta psihologija i mazanje očiju ka gašenju i ono malo prave desnice što je ostalo u našoj domovini.
  • KtcGoat
    2.2k
    Danima su imali besplatne reklama u medijima i dnevnicima, te su ih isti ti indirektno ili direktno pozivali
  • Peškaman
    8.3k
    Ljudi na antifašistički prosvjed u Hrvatskoj ponijeli zastavu Palestine i mašu s njom, a pored zastave na kartonima ispisane "poruke" poput "Turisti nisi sigurni u Hrvatskoj".

Kakvi su ovo teletabisi :lol:
  • Alkmar1312
    170
    Katastrofa, ljudi su se borili i ginuli za kaj? Da bi danas gamad mahala tim zastavama...
  • don
    17.1k
    ne mogu ni zamislit kakav šugav dan za bit građanin Zagreba
  • Slavonac86
    658
    to ne umanjuje činjenicu da i dalje postoje u tolikom broju
  • Doktor Kunić
    5.7k
    Mene pomalo zabrinjava brojka okupljenih, da se toliko umno bolesnog šljama nakotilo kod nas, za ne povjerovat…Slavonac86

Fosili i gerijatrija još koja je ostala od tih generacija i ovi njihovi pederi koji vjerojatno pojma nemaju šta znači naziv antifašist.
  • Slavonac86
    658
    IMG-3576.jpg

Hoće tko odgovarati za ove zastave koje se vijore glavnim gradom hrvatske?
  • NitkoBitan
    33.3k
    Vidi fosila na slici, svijetla im je buducnost :grin:
  • Medvedgrad
    747
    Hoće tko odgovarati za ove zastave koje se vijore glavnim gradom hrvatske?Slavonac86
    Zastava lo stile Vukovar 18.11.1991. ili južna tribina JNA.

Mene pomalo zabrinjava brojka okupljenihSlavonac86
    kad se sjetim preko 500.000 okupljenih na koncertu na hipodromu (prosječne starosti ~28 godina) odmah se bolje osjećam.
  • don
    17.1k
    četničke zastave :grin:

više mrzin lijevičare nego srbe. Nevjerovatno koliko odvratna skupina ljudi.

veliko bravo za Tornado i Armadu danas.
  • fakin
    2.2k

ova prva slika s natpisom poziva na kršenje Ustava RH

čl. 135.
    Zabranjuje se pokretanje postupka udruživanja Republike Hrvatske u saveze s drugim državama u kojem bi udruživanje dovelo, ili moglo dovesti do obnavljanja jugoslavenskoga državnog zajedništva, odnosno neke balkanske državne sveze u bilo kojem obliku.
  • barbax
    602
    Evo i tovara, ima KONTRA MRAKU KONTRA SILI tabla :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention