• Niko1986
    4.7k
    Dragi forumaši i forumašice, nakon cca 26 sati vožnje busom, otvaram temu s Decathlon Arene. Što napisati o ovakvom nastupu, a ne zaraditi ban… Sva pitanja vezana za ovu utakmicu, Goricu, ali i najavu tekme s Hajdukom ostavite ovdje. Gledamo se u utorak!
  • rokikaciga
    7.6k
    Jedno pozitivno pitanje :grin:

Ako nije problem da prokomentirate Mikica protiv Lillea, kao da je jedini imao krvi u sebi...je li ga Kova trebao od prvih utakmica sezone gurati da se mozda i izbjegne ozljeda Morisa?
  • NVKOD
    8.9k
    Jedno kratko pitanjce, može Kristijan odgovoriti :grin: : koliko bi obrana imao Nevistić u ovoj utakmici, odnosno s koliko razlike bi izgubili?
  • Dzoni
    3k
    Mislite li da je nepravedno poništen gol Bakrara psihički dotukao ekipu?
  • Mihael2305
    867
    Kratko pitanje: Kako komentirate zamjene našeg trenera danas a i u zadnje vrijeme. Jesu li možda zamjene prekasne i netočne?
  • Crni86
    17.5k
    Kako komentirate misicevu igru u zadnjih par utakmica?

Da li je on kapetan koji je potreban dinamu? I da li se mozda pogrijesilo sto se nije i sa njim rastalo na ljeto?
  • ElDorado
    7.8k
    Da li je u ovako širokom rosteru napravljena potpuno pogrešna selekcija i hijerarhija pogotovo tu mislim na veznu liniju koja ne kreira ništa, a defanzivno kasni i potpuno je neorganizirana? O Ljubicicu stvarno ne znam vise sta reci.
  • Sibirski plavac
    7.3k
    Što mislite, koliko rezultatski moramo podbaciti da bi se promjena na klupi desila? Očito sramote u Vinkovcima, Puli, Lilleu i doma protiv Lokosa i Gorice nisu dovoljne za otkaz, pitanje je onda, što jest dovoljno?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Kažite mi jesu li nas prevarili?
  • Robert Kumerle
    1
    Imam jedno pitanje za vas dvojicu, Kristijana i Niku. Koliko kužim, Kristijan gleda Dinamo sa Zapada, a Niko je standardno na Sjeveru (viđam ga često tamo). E sad… Kristijan mi izgleda kao full navijački lik, pa me baš zanima — kaj radiš na Zapadu, a ne na Sjeveru s BBB-om?
    I isto vrijedi za Niku: zašto Sjever, a ne Zapad (za sebe znam zakaj :cool: )?
  • kristijank
    396
    Ajde, napokon malo osobnih pitanja :)
  • Omake
    13.7k
    S kojim filmom biste usporedili ovu sezonu Dinama? Ja se u dubini duše nadam da su prošla i ova u kombinaciji Rocky 3 (gubitak titule=smrt Mickeya).
  • prefontaine
    5.5k
    Koji je vaš komentar na ovu muku protiv Gorice? Je li moguće da nam oni toliko ne leže, i ako da, što je uzrok tome?
  • Navijač Dinama
    11k
    Prvo pitanje: zašto je mentalitet "majstori lake šetnje" prisutan u potpuno novom rosteru, sad kad više nema "pušačko-senatorske sobe"

Drugo pitanje: Na kojem nivou izgubljenosti je trenutno glavna trenerčina i bleferčina Mario Kovačević, te što mislite koliki je prag toleriranja Z. Bobana da i dalje trpi istoga na klupi, odnosno kakvu Kovačević sramotu treba priuštit svima nama(a da već nije) za otkaz?
  • barbax
    593
    Često se čuje pri analizama nakon loših utakmica "nismo bili dobri, stajali smo daleko od igrača...".

Pa me čisto zanima što vi mislite zašto je to tako i zašto igrači stoje daleko od igrača?
    Što je potrebno da stanu bliže igračima i zašto su tog problema svjesni tek nakon utakmice?

Ako trener uoči taj problem i vikne igračima "Stani bliže!" zašto oni to ne naprave?
    Stječe se dojam da lagano trčkaraju par metara od igrača bez želje da im se približe, znači nije problem brzine i intenziteta protivnika ili loše fizičke spreme. O čemu se onda radi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet