• Fan
    1.7k
    Tko je odlučio da cijelu ovu sezonu desnog beka krpaju KTCi i Lisice? Bogami treba s takvom osobom ozbiljno porazgovarat.
    Više nego solidan protiv inače jako dobrog Varaždina.
  • Crni86
    17.3k
    Meni je mali bio danas mozda najbolji s energijom. Od samog pocetka na razini. Bravo, bravo i bravo.
  • Borovljanin
    396
    Danas prema Sofi:

3/3 dueli na tlu, 0/0 u zračnim
    4 osvojena posjeda
    1/1 dribling
    1 presijecanje
    1/5 centaršuti
  • hardek
    7.4k
    1/5 centaršutiBorovljanin

A lako je mogao imati i asist i pred-asist. Ne znam di je bio Beljo na onoj lopti koja je šetala po petercu
  • Zvonkec
    430
    I samo ću dodat da smo bili sterilni do 25min dok nije probio stranu i ubacio iz čega je nastao prvi pritisak 3 blokirana udarca mckenne i na kraju gol domingeza. Bekovi su nam baš povukli danas a imaju 18 i 19 godina i u hnl-u MORAJU igrat. Mali je naš proizvod programirani represtativac i neznam kaj mi moramo ići iz krajnosti u krajnosti. Od daltonovog poligona za djecu u ligu prvaka (koja imaju ugovor sa njim) do toga da nedajemo minute našoj djeci ni kad nema ko igrat na poziciji. Ubacivanje bennacera na 3:0 mi isto nema smisla rađe da je soldo dobio minutažu. Reprezentacije su gotove pa se i jakiru obavezni moraju naći minute. McKenna je zvijer ali isto ne mora igrat svaku sekundu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet