• Tranzicijski Napad
    881
    Drugo pol lose, a jedino losije je komentator
  • DrRatoljub
    363
    Silic dva puta isto sranje radi. Nevjerojatno.
  • rokikaciga
    7.2k
    Pavic zasasa izgleda dosta dobro
  • Enco
    597
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/tko-je-tinejdzer-koji-je-srusio-srbiju-nemam-menadzera-ne-opterecujem-se-time/2732339.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Prvi novinski članak o Anđelu Šutalu što i ne čudi s obzirom da nema menadžera . Ima stipendijski ugovor i starter u samo četri od dvanest utakmica juniora Dinama.
    Prema napisanom, a i ono što sam uspio saznati iz kruga njegovih poznanika izrazito karakteran,ponizan i dobar dečko. Za njega mi je baš, baš drago da mu se desila ovakva utakmica, a tko nije neka pogleda njegovu izvedbu i oduševiti će se.
    Ako ovako nastavi siguran sam da su velike stvari pred njim ,a nadam se da će ih ostvariti u plavom dresu.
    Dečko streno i ostani skroman :victory:
  • Droljo
    22.9k
    Sad sam skužio da u17 vodi budimir a u19 oreščanin. Jel nisu oni skupa bili u hajduku kao šef škole i glavni trener? Kak su se reprezentacija dohvatili da mi je znat.
  • rokikaciga
    7.2k
    Orescanin je odlican trener za omladinsku skolu i to je pokazivao jos dok je trenirao u Sesvetama, Zagrebu i Dinamu. Osobno i od drugih igraca sam cuo samo najbolje stvari o njemu kao treneru. S njim nemam nikakvih problema da bude trener neke od nasih mladih repstacija.
  • Zagi
    13k
    Oreščanin radi dobar posao.
    Budimir jaše finale lige prvaka makar mi je njegov bunker nogomet totalni šit. Jako malo ti klinci nauče igrajući tako na rezultat. A nema niti rezultata.
  • Enco
    597
    Oreščanin je kvalitetan trener , a očito i osoba. Zove klinca koji nije standardan u klubu jer zna njegove kvalitete i vjeruje u njega ne pada kao većina trenera i selektora na menadzerske fore i pozive.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.