• rioda
    11.6k

Jesu kompletni sutra?
  • ksapi
    6.3k
    Sesvete roknule jaki Toulouse u gostima u rukometnoj EHF ligi :strong:
  • Zagreb1992
    2.8k

Šiško i Lončar out i dalje ..Al se neću čuditi ako Šiško odluči igrati pod ozljedom sutra
  • Zagreb1992
    2.8k

Svaka im čast..I nexe isto dobio Kaddetena gore ..Kakve vidiš šanse za Sesvete dalje ?
  • ksapi
    6.3k

Naravno.. Vardar doma iduci tjedan im je kljucna tekma, to ce bit kaos

Da, Nexe isto odigrao odlicno, najmladji Moslavac ubija.. ali za njih mi je cak vise ocekivano nego za Sesvete
  • Sibirski plavac
    7.3k
    Poraz Cibone...

Šteta, nisu ovi Talijani neki spektakl, ali jebiga imaju pun kufer Amera koji kad ih i ne ide izvuku "iz guzice" neku tricu za smirenje situacije. Jako nam je falio Šiško.

Odlična atmosfera, nadam se da unatoč ispadanju iz Europe dvorana neće zjapiti prazna do završnice hrvatskog prvenstva. Ova momčad zaslužuje barem 1000 ljudi svaku tekmu.
  • rioda
    11.6k
    Ma ova ekipa je skroz limitirana bez Šiška. Čak i kad stvore neke dobre situacije za šut, često se odgađa... Puno glupih pogrešaka, pa pokoja sudačka odluka na drugu stranu i to je to
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    Jeli ovaj Radovčić ikad ali ikad pogodio šut ili za pobjedu,ili za povratak u tekmu. A svaku on mora forsirati ,on je taj koji mrcvari loptu i ili se začeće u igrača ili šuta i ni blizu. Čovjek je tamo mislim 10 godina , pa j l moguće da ga niko, baš niko nikad nije uzeo nego samo u Ciboni može igrat. A najsmješnije od svega je to da je i u repku došao. I onda se mi čudimo zašto smo tamo gdje jesmo
  • Sibirski plavac
    7.3k
    eli ovaj Radovčić ikad ali ikad pogodio šut ili za pobjedu,ili za povratak u tekmuKujtim Shalla

Protiv Dijona doma dvije njegove trice minutu i pol do kraja odlučile utakmicu u našu korist.
    Zna Krešo pogodit, nije Curry, ali zna. Samo previše forsira kad vidi da ga ne ide.
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    Ma ja pričam o periodu zadnjih 5,6 godina . Jednostavno čovjek nema minimum napredak. Igra isto ,nezrelo ,Splita kao i uvijek. Da imalo vrijedi meni bio tu sve ove godine. Nikad nije naučio da je njegov posao razigrati momčad . Ova regijana je bila zrela za pobjediti. Šteta
  • Zagreb1992
    2.8k
    Krešo mora shvatiti da u izostanku Šiška on je taj koji kreira..Njegovo pimplanje lopte i maganje rukama sucu nije baš potrebno .
  • cibona
    6.9k
    Šteta zbog poraza. Očajan ulazak u utakmicu, a naš najbolji igrač Roberson danas nije bio na nivou. Protivnik nam je doslovce nudio pobjedu na pladnju, ali bilo je tu previše individualnih pogrešaka. Od ostalih igrača izdvojio bih Hepu koji nas je držao na životu većinu utakmice, i Radovčića. Zaključno, pobijedila je manje loša momčad.
  • Nolifer
    13.2k

Al lagano se Cibona budi kaj me veseli. To je bitno da se vrati sinergija navijača i kluba i da se lagano vrati na stare pobjedničke staze. Treba iz temelja graditi budućnost i raditi na rosteru. Ovo im je samo iskustvo više. Tako da nema veze.. Fokus na domaću ligu i to je to...
  • prefontaine
    5.2k
    Danas su nedostajali Šveđo Omerho...Markota i Aleksandar Ugrinoski.
  • Zagreb1992
    2.8k
    Rezultat ne dolazi preko noći ..Ono što je bitno jest temelji se moraju stvarati i na to samo nadograditi ekipa ..Istina nudili se jesu oni , ali mi smo danas bili loši i to nismo iskoristili ..Inače Dodig je bio danas u loži ...Posjeta bi rekao po meni dobra
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.