mlinchica
Da li trener ima odriješene ruke igrati sa trojicom iza?" — ivanlivno
Crni86
jakov1
Postavlja se pitanje kako, zašto i kojom logikom opravdava dovođenje trenera koji će se učiti na Dinamu. — tp1997
T90d
Preporučujem da svi poslušate cijeli intervju i onda donesete zaključke.
Imate na dinamovim društvenim mrežama, imate na HRT webu, traje više od 10 min.
Spominje “iberturažu”, Vukovar, osobne “probleme” igrača, RPGa, prekasno korištenje šireg kadra igrača, Kovinu lošiju komunikaciju,..
sve on zna i vidi ali je sasvim normalno da bira riječi i ako je dao još jednu šansu treneru, onda ga neće zgaziti u javnom intervjuu.
“Zaokret mora biti brz i mora biti konkretan” meni je ova izjava najbitnija u cijelom intervjuu.
A inače, klasičan Zvonin intervju i ne znam čemu ikakvo čuđenje njegovom stilu izražavanja, ako ste ga ikada prije slušali. — mlinchica
Borovljanin
austrijanac
DiddyGuela
tp1997
Jbt ko da nam treba ne znam kakav lumen za osvojiti HNL. — jakov1
Laki424
Noel
Nikakav Bobanov intervju me ne može uvjeriti da se Kova nije pogubio, ali dobro — ivanlivno
tp1997
Pa zato što su nakon taktičke revolucije krajem osamdesetih i tijekom devedesetih, kada se nogomet uistinu promijenio, 90% prvenstava liga petica pobijedile momčadi koje tako igraju. Postoje iznimke, ali ovo je fakt i to je put. Ponekad se može promijeniti, ali to je bazna ideja utemeljena na prevelikoj razlici u brojevima. Osobno sam to prošao i na terenu, tako da je i meni lakše odrediti opći smjer i ideju — mlinchica
Dapače ustvrdio je da i on misli da su trener i momčad ispod razine Dinama i da nije zadovoljan i da očekuje ekspresni povratak na pravu razinu — Noel
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.