• dmil
    1.2k
    svi su članovi jednaki, samo su neki jednakiji od drugih vibes
  • Dzoni
    2.8k
    Ubuduće treba održavati članske dane na aerodromu u Velikoj Gorici i oko njega da bi svih 65k članova stalo i da se nitko nemre bunit, ali i tad bi se našla neka zamjerka
  • T90d
    2.3k

Nema potrebe, danas skoro svatko ima internet, mobitel, itd. Tako da bi sigurno većina članski dan gledala iz topline svoga doma. Nismo više u srednjom vijeku, a nemamo svi vremena tek tako skoknuti do Zagreba, a ni spontano dobiti 2-3 dana godišnjeg nije jednostavno.
  • dmil
    1.2k
    ili npr staviti kameru u Branimir centar i održati online članski dan, napraviti registraciju putem broja članske iskaznice i omogućiti postavljanje pitanja, kao npr što sve normalne firme rade, eto samo jedna ideja

prošle godine mi je bilo prihvatljivo što se nije tako organiziralo jer je bio prvi put, ali izgleda da je nova mantra kluba zakašnjelo izvlačenje pouka
  • fakin
    2k
    Jedva je 400 ljudi preuzelo besplatne ulaznice za dvoranu, a vi govorite o nekoj navali. Ulaznice su preko tjedan dana bile u opticaju i tek jucer su zadnje otisle. Njih 400. Besplatno
  • jedan u nizu
    16.2k
    svi su članovi jednaki, samo su neki jednakiji od drugih vibesdmil

Svi clanovi su imali vise tjedana vremena preuzeti BESPLATNU kartu za clanski dan i doci tamo osobno.
    400 karata se "prodavalo" tjednima, a sada kada nema prijenosa ide kuku mene majko.

Da, neki clanovi jesu jednakiji od drugih, zato jer su malo aktivniji oko samog clanstva i ne kukaju na svaki kurac nego iskoriste svoje pogodnosti.

Dam se kladit da Boban, Zajec i cijeli NO idu po kucnim adresama svakog clana i sa svakim osobno razgovaraju dva sata, da bi opet bilo ljudi koji bi srali "a mogli su doci kada mi nije vrijeme popodnevnog beauty sleep-a"
  • Bosskovitz
    19.4k
    Ovako samo, cca 0.62% članstva ima pristup članskom danu/večeri. A ta brojka je poraznaT90d

Prošle godine je na članskom danu bilo 100-150 ljudi od oka, barem pola dvorane je ostalo prazno, što znači da je 0.2%-0.3% članova došlo. Ove godine će biti 400-injak, što je oko 0.6%, a to je 150-300% više članova u apsolutnim brojkama i 100-200% više u udjelu članstva.

Nije baš da je to događanje koje bi napunilo Maksimir, ali ga se iz nekog tajnog razloga uguralo u dvoranu s 400 mjesta. Radi se o nečemu čemu je u prvoj verziji ova dvorana bila puno prevelika, a u drugoj verziji će očito biti za par mjesta premala.

svi su članovi jednaki, samo su neki jednakijidmil

Nisu li besplatne ulaznice bile dostupne svim članovima 10 dana i ponestalo ih je tek jedanesti dan?
  • Crusades
    20k
    Ne bi riječ rekao da je ova kritika upućena u situaciji da su se karte razgrabile prvi dan puštanja u besplatno preuzimanje, ali iste su stajale više od tjedan dana, apsolutno svatko tko je htio ih je mogao preuzeti. Ovako se ponovno sere samo da bi se sralo.
  • dmil
    1.2k
    izadite iz svog Zagrebackog vakuma i shvatite da ne zive Dinamovci samo u Zagrebu pa da nam je Branimir centar 10min voznje tramvajem

branite neobranjivo, nemoguce je da klub nije u stanju uspostaviti stream u 21. stoljecu
  • T90d
    2.3k

Lako pričati iz Zagreba. I meni bi bilo sve to smiješno da sam tu. Ali nažalost nisam. Ima još najmanje 100 drugih razloga zašto ljudi ne mogu doći, a sigurno bi pogledalo online. Bolje da se ta brojka sa 0.6% digne na 1.5% sa online mogućnošću, jer onda imaš 1.5% Dinamovaca koji sami kroje svoje mišljenje po prikazanom i izgovorenom, nego rekla-kazala preko medija i društvenih mreža.

I btw. već sam lani predlagao da se nađe model za online praćenje članskog dana. Tako da nije ništa novo. Nego kako je kolega rekao:
    izgleda da je nova mantra kluba zakašnjelo izvlačenje pouka
  • The Undertaker
    9k
    Koji su razlozi da nema prijenosa članskog dana? Imamo li neko suvislo objašnjenje?
  • T90d
    2.3k

Nisam dobio direktan odgovor zašto, nego samo da su mi prenesene informacije od nadređenih dotičnog gospodina, kojeg pozdravljam radi iskrenog odgovora.
  • mali M
    8.9k
    ja na ovo gledam kao na situacije gdje nebi apsolutno ništa odgovorio ljudima koji tako prigovaraju. Dobili bi žešći ignor. Pa i sami kažete da će sve i onako "procuriti" po forumu i sad bi neki i live stream. Ajde ne moramo bit baš takve cvilidrete. Šta će mi live stream, zbilja ako ste imalo aktivni na Zoni znate da ćemo sve saznati.. Valjda bi @Kujtim Shalla prvi trebao prigovarati jer on niš nemre osim gledati online, ali on bi bacio laptop kroz prozor da to gleda u kakvom je trenutno stanju, tako da gledajte to na način da barem želimo sačuvati našem Kujtimu zdravlje i finacije :rofl:

Koji su razlozi da nema prijenosa članskog dana?The Undertaker

Problemi sa satelitskim spajanjem na lokalne digitalne odašiljače, jer hod signala ne prolazi u medijske datoteke koje su potrebne za emitiranje
  • crophantom
    2.3k
    Ponoviti ću pitanje, kolko ljudi mislite da bi došlo uživo da se organizira i prijenos, ako se i ovako jedva preuzme 400 besplatnih ulaznica?
  • The Undertaker
    9k
    Vratimo se osnovama, što je svrha članskog dana?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.