• kajsitilud
    1.2k
    Fala. Tak mi i treba kad cekam zadnji tren :roll:
  • NitkoBitan
    32.9k
    Rasprodalo se.Bosskovitz

Odlicno, ljudima je stalo.

U jednoj dvorani Boban i avengersi, show zajamcen.
  • Thor
    1.3k
    Hoce biti neki live prijenos? Isprke,nisam pazio ako je vec receno.
  • T90d
    2.3k

Nažalost neće. Ali će biti snimano i naknadno objavljeno. Bar mi je tako rečeno putem emaila
  • Masto
    380
    di ce bit objavljeno, jesul napisali
  • T90d
    2.3k

Članski dan će se snimati te omogućiti na uvid svim aktivnim članovima.

Ili će biti postavljeno na Dinamo+ ili ćemo morati sami tražiti snimku.
  • Thor
    1.3k
    Mislim da bi bilo korisnije i transparentnije da se nekak ipak organizira live prijenos na dinamovoj platformi (samo prijenos bez interakcije) pogotovo kaj u dvoranu stane cca 400 ljudi (ne znam koliko) a dinamo ima preko 65.000 clanova i prijatelja.
    Omoguceno je postavljanje pitanja i preko aplikacije, a ne znas da li je isto postavljeno i da li je na njega odgovoreno. A i puno clanova nije u Zagrebu kako se inace naglasava da se i njima treba izaci u susret a vjerujem da smo svi zaintetesirani to vidjeti i gledati uzivo.
    Ak mozemo prenositi utakmice klinaca na toj platformi ne znam zakaj ne bi i mogli clanski dan koji je upravo namjenjen clanovima.
    :victory:
  • T90d
    2.3k

To sam tvrdio i lani. Ali očigledno nema pomaka. Ako se boje novinara i iznošenja stvari prema van, opet glupost, jer tko brani novinaru biti član kluba, preuzeti besplatnu kartu i sve zapisivati/snimati i na kraju objaviti?
    Ovako samo, cca 0.62% članstva ima pristup članskom danu/večeri. A ta brojka je porazna, pogotovo u današnje doba gdje je sve moguće online odraditi.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    Stvarno nisam upućen kakve su prakse u svijetu. Kod magaradi na tim ćakulama je praksa da se ne snima i da se ne iznosi van o čemu se razgovaralo. Naravno, prije ili kasnije iscuri to ovako po internetu i forumima, ali načelna je ideja da to bude ekskluzivan sadržaj za one koji dođu.
  • Efes Pilsen
    13.5k
    To bi znacilo da postoji "clan" i clan Dinama. To su opasne igre, prvo radis da ti clanstvo raste, a onda se zatvaras prema debeloj vecini clanova. Sta to ima za reci uprava da svaki clan ne smije cuti?
    Pitanja ce ionako vecinski biti usmjerena na sportski sektor.
  • crophantom
    2.3k
    Sve će ionako iscuriti van, ako ne preko nas, barem će jedan novinar biti tamo ako ne više njih. A obzirom da nije da su ulaznice planule u 1 dan, da su još objavili da se snima i prenosi, na kraju bi imali Teams call pred publikom od 60 ljudi, mogli su onda sve online organizirati bez da troše novce na Branimir centar.
    To je bar moje razmišljanje.
  • Marley
    5.2k
    Ako netko ima ulaznicu, a ipak nece moci doci, postoji mogucnost storniranja pa ju netko drugi moze dobiti. Pa please to i ucinite ako netko bude u toj situaciji.
    Ja sam nazalost izvisila radi one "greske", iako sam ju pokusavala preuzeti jos proslog tjedna. Dok sam jucer dosla do ispravnog maila/broja za pomoc, taman je ponestalo.
  • T90d
    2.3k
    Uglavnom iz prepiske sa klubom.

Prijenosa neće biti, hoće li ga biti za sljedeće članske dane, nisam dobio odgovor.

Šteta. Dvije godine zaredom. I dalje veliki minus na onu priču o transparentnosti.
    Meni nema smisla da nema live prijenosa, a snimka će biti dostupna aktivnim članovima (onima koji imaju aktivno članstvo, da nebi bilo zli primisli). Možda bi ti članovi imali još koje pod pitanje na neke odgovore, itd.
    Vjerojatno dok dođe snimak do zainteresanih članova, većinu mišljenja će oblikovati dnovinari i stranice sa društvenih mreža, a tad je šteta već učinjena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.