• Crni86
    25k
    Koliko god sam protiv kove nakon ovog svega, nadam se kao i protiv rijeke da danas ponovno uzima uzde u svoje ruke i vraca se kova i dinamo iz prvog dijela prvenstva brz, agresivan s visokim tempom koji lomi i bunkere i ne bunkere u hnlu. To bi bilo najbolje za nas.
  • Zagi
    19.2k
    MOGUĆI SASTAV DINAMA:
    Nevistić - Mikić, Dominguez, McKenna, Pere Vinlöf - Zajc, Bennacer, Stojković - Lisica, Beljo, Hoxha. Trener: Mario Kovačević.

Uh ovo izgleda dobro. Ako ova postava izađe i odigraju dobro, vratilo bi se dosta povjerenja.
    Ima tko službene sastave?
  • Li d1986
    354
    ma neka se Nevistic razbaca bit ce dosta
  • Zagreb1992
    3.9k
    Ima Kova još tekmi di se mora vratiti povjerenje ..Kako god završilo on nije trener za Dinamo
  • Zagi
    19.2k
    Svako putovanje započinje prvim korakom ili tako neka dubokoumna.
    Ajmo mi njih razvalit.
  • jedan u nizu
    20.1k
    Uh ovo izgleda dobro — Zagi

jesi li siguran? :sweat:

MOGUĆI SASTAV DINAMA:
    Nevistić - Mikić, Dominguez, McKenna, Pere Vinlöf - Zajc, Bennacer, Stojković - Lisica, Beljo, Hoxha. Trener: Mario Kovačević.
    — Zagi
  • Praskaton
    6.3k
    Koliko god sam protiv kove nakon ovog svega, nadam se kao i protiv rijeke da danas ponovno uzima uzde u svoje ruke i vraca se kova i dinamo iz prvog dijela prvenstva brz, agresivan s visokim tempom koji lomi i bunkere i ne bunkere u hnlu. To bi bilo najbolje za nas. — Crni86

E kad bi nogometaši i nogomet tako funkcionirali,na prekidač.Sad ćemo se uozbiljit i igrat kako treba.Teško,problem je ovdje dublje prirode.
    Možemo mi ovdje odigrat odlično i uzet 3 boda(čvrsto se nadam) al na duge staze ne znam može li Kova ovo izvadit.

Gledajući zadnje utakmice nema on te sposobnosti.
  • rakurs
    3.4k
    Službena postava: Nevistić - Lisica, Dominguez, McKenna, Vinlof - Bennacer, Stojković, Zajc - Bakrar, Beljo, Hoxha
  • wolfgang14
    5k
    Našu tekmu na maxsportu komentira jedan jedini, neponovljivi ZIZIJANER. Za HRT2 ne znam ko će bit, kolike smo sreće vjerojatno šapit
  • don
    22.5k
    Nevistić, Bennacer, Stojković, Zajc, Beljo, Hoxha, Lisica, Vinlof, McKenna, Dominguez, Bakrar.

Lisica na beku, dobri naš Kova :heart: :heart: :heart:
  • Crni86
    25k
    slazem se sa svime samo eto trudim se bit optimistican. Ovog trena to je jedino sta nam preostaje…
  • NitkoBitan
    39.8k
    Našu tekmu na maxsportu komentira jedan jedini, neponovljivi ZIZIJANER. Za HRT2 ne znam ko će bit — wolfgang14

HRT2 bez ikakvog razmisljanja.
  • Nogo
    13k
    Ali da nema muda staviti Mikića to mi nije jasno. Opet Lisica i opet neprirodna pozicija.
    Ili nema muda ili ne smije.
    Sramota!
  • recikaj86
    776
    Da sam na Mikićevom mjestu, smjesta bi potrazio novi klub
  • NitkoBitan
    39.8k
    Da sam na Mikićevom mjestu, smjesta bi potrazio novi klub — recikaj86

Trazili su mu klub za posudbu pa nije htio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.