• Thor
    1.3k
    Ok :victory:
    [img]http://Screenshot-20251107-181257-Chrome.jpg
  • Mikato01
    117
    Riječ "te" ti je sastavni veznik u hrvatskom jeziku, znači ovje opcije su moguće.
  • Thor
    1.3k
    je, fala za info. :ok:
  • LM1995
    2.2k
    ja zelim odgovore od onih koje sam biraoCrni86

Odgovore na koja pitanja?
    Predsjednik i Uprava, a ne Skupština i NO, operativno vode Klub.
  • Crni86
    16.8k
    Odgovore na koja pitanja?LM1995

Kako ide plan koji su predstavljali? Valjda znaju kaj se zbiva u klubu? Uprava njima polaze racune znas?

Predsjednik i Uprava, a ne Skupština i NO, operativno vode Klub.LM1995
    A kome odgovara uprava? NO-u i predsjedniku koji su ih postavili s jasno definiranim ciljevima i programom.

Mi biramo skupstinu, iz skupstine se izabire NO, NO bira upravu. Uprava polaze racune NO-u, NO i predsjednik polazu racune nama. Polazes racune onom koji te izabrao kako bi to biranje i opravdao. Mi s upravom nikakve direktne veze nemamo.

Na kraju krajeva svaki skupstinari bi trebao biti tamo da cuje sta plavi puk zanima i sta bi ih trebalo interesirati u buducnosti.
  • LM1995
    2.2k
    Uprava njima polaze racune znas?Crni86

Nisam znao. Fala kaj si mi objasnio…

Pitanja na zadnjem članskom danu bila su gotovo pa isključivo operativne prirode (o igračima, transferima, treneru, sportskoj politici, financijama i sl.) pa na njih najbolje mogu odgovoriti Predsjednik i/ili Uprava.
  • Crni86
    16.8k
    sve teme o kojima NO ima informacije. Odnosno trebao bi imat ukoliko radi svoj posao, a vjerujem da radi.

Prosle sezone o svim vecim transferima je glasao IO znaci opet su im bile prezentirane info i morali su moc rec zasto je taj posao dobar ako su ga odobrili. Sve ostalo je pranje ruku od odgovornosti.
  • LM1995
    2.2k
    sve teme o kojima NO ima informacijeCrni86

Ima, naravno, ali informacije mu daju Predsjednik i Uprava, ne? Onda ti je isti k hoće li ti na pitanje odgovoriti netko iz NO ili direktno Boban.
  • Crni86
    16.8k
    NO i predsjednik polazu racune namaCrni86

Napisao sam da nemam problema da je to zvone jer je on isto tako bio predvodnik te liste te je demokratski odabran.

Predsjednik i NO da, predsjednik i uprava ne. Uprava jedino kao ispomoc kod specifcnih pitanja pa da se ukljuce. Glupo je da oni koji daju nekakav naputak upravi te kreiraju viziju i postavljaju strategiju kroz svoj izborni plan nisu prisutni.

netko iz NO ili direktno Boban.LM1995

Koliko ja znam nismo birali samo predsjednika vec cijelokupnu listu. Nismo one man band. Valjda su svi zajedno u tome? Ili se slepaju svi samo na Zvonu i skrivat ce se iza Zvone? Nije to fer niti korektno prema Bobanu.

Udahni par puta. Bit ce bolje.
  • LM1995
    2.2k
    Udahni par puta. Bit ce bolje.Crni86

Bahat si, a za time stvarno nema nikakve potrebe. Sigurno će, kao i prošle godine, biti netko iz NO koji će odgovarati na pitanja članova, a u publici će biti i dobar broj skupštinara.

Koliko ja znam nismo birali samo predsjednika vec cijelokupnu listu. Nismo one man band. Valjda su svi zajedno u tome? Ili se slepaju svi samo na Zvonu i skrivat ce se iza Zvone? Nije to fer niti korektno prema BobanuCrni86

Birali smo listu kandidata za Skupštinu koja će izabrati Predsjednika (koji će, uz Upravu koju si sam bira, voditi Klub) i NO (koji će ga u nadzirati).

Ne bih rekao da se itko skriva iza Bobana niti da se itko šlepa, nego imamo tijela s različitim dužnostima i ovlastima - Predsjednik i Uprava upravljalju, a NO nadzire.
  • Mali dioničar
    18.3k
    Jel moguće da postoji netko tko bi postavljao pitanja skupštinarima ili NO kad je jasno kao dan tko donosi sve odluke vezano za struku u klubu.

I neka donosi, dobio je mandat za to, ali dajte se nemojte zajebavati sa adresiranjem stvari na NO za bilo što osim za zakonitost poslovanja.

Kako smo, valjda, apsolvirali pitanje poslovanja na temu članstva, komercijalnih prihoda i izbora samih, jasno je da je fokus na izvedbi na terenu, a kakve veze skupštinari i NO imaju s time da mi je znati.
  • rioda
    11.2k

Općenito se zadnjih dana na Zoni uglavnom pišu nebuloze... Uz to nam je i @Paggini neaktivan pa je većina tema teško čitljiva
  • Crni86
    16.8k
    Jel moguće da postoji netko tko bi postavljao pitanja skupštinarima ili NO kad je jasno kao dan tko donosi sve odluke vezano za struku u klubu.Mali dioničar

Pa ljudi su kreirali strategiju i plan, naravno da zelis cut koju rijec i od njih. Ptice na grani znaju tko donosi sve odluke ali valjda su tim? I u dobrim i u losim trenutcima bi se trebali onda tako i pojavljivati? Pa eto tako pruzit onda i potporu predsjedniku. Mislim da bi to bila lijepa gesta i da bi time pokazali debelu kozu te da su spremni na sve i dobre i lose trenutke. Pogotovo sada kad su ipak losi trenutci.

A kaj se skupstinara tice, nisam napisao da bi ih se ispitivalo vec da bi bilo lijepo s njihove strane da dodu da cuju sto zanima ljude koji su ih birali. Bar bi ja eto tako postupio na njihovom mjestu…
  • Mali dioničar
    18.3k
    Nadam se da ce biti prisutni i cijeli NO te skupstinari koje smo demokracijski izabrali.

Boli mene tuki za manenicu i clanove uprave, ja zelim odgovore od onih koje sam birao.
    Crni86

kaj se skupstinara tice, nisam napisao da bi ih se ispitivalo vec da bi bilo lijepo s njihove strane da dodu da cuju sto zanima ljude koji su ih birali.Crni86
  • Crni86
    16.8k
    i onda sam dalje napisao da bi volio cut odgovore NO-a koji je izabran iz skupstine da.

Iznad pise da bi volio da su prisutni skupstinari. A razlog je napisan vec u dva posta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.