• BBB Sibenik
    6.2k
    Ovaj Andrade se spominja stalno kod nas nakon utakmice sa njima i lik zabija ka lud očito. Znam da je ima show protiv Benfice i evo vcrs opet strijelac u LP
  • periklo
    342
    Pa zar je nama qarabaq konkurent ?Kujtim Shalla

Trenutno imaju samo 4 boda manje od nas, tako da jesu.
  • Maximo
    821

Ma nisu...bare ne ove sezone...oni maksimalno mogu još ta 4 osvojit, šta bi značilo 2 pobjede ili pobjeda i 2 remja i time bi se izjednačili s nama...dok ćemo mi sigurno još koji ubost...
  • periklo
    342
    Najvjerojatnije si u pravu, ali kako stvari stoje oni će biti u top 24, uzeti još koji bonus bod, a u KO fazi je sve moguće…
  • Infinity
    20.2k
    Priustit cu nam 24 sata ciste simbolike.
  • periklo
    342
    Pročitao si mi misli - išao sam pisati izvještaj tu večer i baš mi je bilo zlo od našeg, ali i ostalih rezultata te večeri. Dobro je došla mala pauza :grin:

Rezultati naših glavnih konkurenata u EL/KL za direktni ulaz u LP dogodine:

Celtic - izgubili 1:3 u gostima protiv Midtjyllanda
    Rangers - izgubili 0:2 doma protiv Rome
    Salzburg - dobili 2:0 doma protiv GA Eaglesa
    PAOK - dobili 4:0 doma protiv Youung Boysa
    Ferencvaros - dobili 3:1 doma protiv Lodogoreca
    Crvena Zvezda - dobili 1:0 doma protiv Lillea
    Basel - dobili 3:1 doma protiv FCSB-a
    Maccabi - izgubili 0:2 u gostima protiv Aston Ville
    Midtjylland - dobili 3:1 doma protiv Celtica

Shaktar - dobili 2:0 doma protiv Breidablika.
    Slovan - izgubili 1:3 u gostima protiv KuPS-a
    Legia - izgubili 1:2 u gostima protiv Celja

Užasna večer za nas, uz to što smo doma izgubili 0:3 od Celte, mnogi konkurenti su pobijedili i približili se Dinamu na onoj tablici...

Jebiga, idemo dalje - dobit sutra Istru pa se nadati da možemo preokrenuti sve to u idućim mjesecima.
  • vjeko1701
    20.4k
    Nazalost Kopenhagen polako izgleda nedostizno a Shaktar sve blize. Po meni je izvjesno da krecemo iz 2. pretkola.
  • Kujtim Shalla
    7k
    Vjeko , jedina sretna okolnost je što Kopenhagen katastrofa u prvenstvu . Nešto poput nas ,muče se i protiv daleko lošijih suparnika a Midtjylland je stvarno moćan. Ja sumnjam da će uzeti prvenstvo
  • vjeko1701
    20.4k
    Da, al tu je i Shaktar koji ce sigurno daleko u KL. Sanse da oboje ne osvoje prvenstva su male.
  • Kujtim Shalla
    7k
    A bit će još manje ako se kod nas nešto ne promjeni ,trenutno Nađ je europski koeficijent najmanja briga
  • vjeko1701
    20.4k
    A ovo sve se prati pod pretpostavkom naslova. Inace je nebitno. Na drugim temama se raspravlha o naslovu xD
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.