• fakin
    1.8k
    obrana nam je toliko stabilna da smo u zadnjih 8 utakmica primili gol u svakoj.

zadnja utakmica u kojoj nismo primili gol bila je 20.9., prije mjesec i pol
  • scooniepenn
    5.8k

Kad se već kenja i po obrani, hajde radije pogledaj koliki je omjer primljenih golova i upućenih udaraca u okvir. Ako se dobro sjećam prije Rijeke je omjer u sezoni bio 23:11, što bi značilo da je sada 27:12 (2,25 po utakmici). Iskreno, ne sjećam se da sam takav omjer ikada vidio otkad pratim nogomet. Nešto o tom minornom broju upućenih udaraca valjda dolazi i od vrhunske obrane. Ili je do toga da imamo brutalne sreće pa nam protivnici nisu u stanju opucati po golu.
  • Mlađi referent
    14.7k

39-13* je omjer
    xG je 10.95

Znači sve u prosjeku
  • scooniepenn
    5.8k

Onda je netko izvukao krivi podatak. No, ako je i 39 udaraca upućeno, to su 3 po utakmici, od čega smo primili 13. Drugim riječima, protivnici nam upute 3 po utakmici, a naš vratar primi 1. Top omjer.
  • Mlađi referent
    14.7k

To nije značajno lošije od prosjeka, lagano odstupanje koje se brzo iznivelira
  • scooniepenn
    5.8k

Ako je dobar postotak primiti svaki 3. udarac u okvir, ne svaku 3. veliku priliku, onda sam ja iskreno u 30 godina praćenja nogometa u potpunoj zabludi.
  • Mlađi referent
    14.7k

Dap, 26-32% udaraca u okvir ti završi u golu, ovisno o uzorku, sezoni.
  • FazeN
    3.1k
    Podrška Belji.
    Ne igra zbog Kovačevića i nikog drugog, trener ga je uzeo za zub i tu ću se zaustaviti.
    Ne zanima me Kovačević ali želim da se zna da našeg najboljeg igrača šikanira trener i nitko drugi.
  • Crusades
    19.8k
    Onda mu očito Boban ne slaže ekipu.
  • rioda
    11.2k
    Ne igra zbog Kovačevića i nikog drugog, trener ga je uzeo za zub i tu ću se zaustaviti.FazeN

Je li to dokaz da se Boban ipak ne miješa?
  • Navijač Dinama
    10.8k
    Ne igra zbog Kovačevića i nikog drugog, trener ga je uzeo za zub i tu ću se zaustaviti.
    Ne zanima me Kovačević ali želim da se zna da našeg najboljeg igrača šikanira trener i nitko drugi.
    FazeN

Znači da sam dobro poentirao sa onim komentarom prije utakmice. :smile:
  • Orc123
    13.7k
    Ne znam jel ga Ferma Kova ali za pocetak bi trebao poceti trcati i samo pokusati koji put napraviti presing na vratara ili zadnju liniju...mozda mu se svidi. Ima on puno kvaliteta ali s obzirom kolko je placen ocekivao bi malo vise energije, volje i zelje. Nadam se da ce ga novi trener dici u formi.....
  • jakov1
    1.1k
    Ima on puno kvaliteta ali s obzirom kolko je placen ocekivao bi malo vise energije, volje i zelje.Orc123

Iskreno pitanje, ima li itko na ovom forumu tko nije cuo od navijaca Istre, Osijeka, Rapida ili Augsburga da je Beljo klasa, ali tezak karakter, veliko dijete i quitter? Ne znam cemu sad cudenje da se prvi utopio u sivilu ekipe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.