• Chempers
    951

Moguće onda da mi je to ostalo iz sjećanja još kad je za Istru igrao :sweat: Tad je baš bilo žešćeg negodovanja, ovo ljeto jednostavno nitko nije previše očekivao od njega, neka ga al šta će nam.
  • Zagi
    12.8k
    Moguće onda da mi je to ostalo iz sjećanja još kad je za Istru igraoChempers

Tu si još više u krivu. Da , cijeli forum je bio protiv osim orka koji je bio za njega ali i još pola Istre.
    Petrusenko, Bakrar, Gagua, Iovu, Koski ovak iz glave...

Čini mi se da postoji neki uzorak ali nisam ziher :rofl:
  • ljmaric
    65
    Upitan za Celtu tbog udarca kojeg je zadobio protiv Rijeke
  • Masto
    352
    šteta
    Al trebat ce vise u hnlu, nek odmara
  • Orc123
    13.6k
    Nikad nisam napisao da treba dovesti Gaguu i Iovu, napisao sam da ih treba pratiti kako ce se razvijati jer pokazuju potencijal kao sto je pokazivalo i brdo drugoh nasih igraca, velikih talenata pa eto sad igraju ili ne igraju vise profesionalni nogomet...za Petrusenka sam napisao da bi bio odlican back up za Misica kad je igrao najbolji nogomet i kod toga stojim jer je bio odlican, tako sam napisao i za Pajazitija pa eto uzeo ga Hajduk i sad im glavni igrac, a nama bi bio odlican back up.

Za Beyatta sam napisao da bi bio ulaganje za buducnost ako ne bi bio pre skup oko 1mil eura, eto igra ove polusezone dobro u Švici.

Jedina 2 igraca koja sam bas jako zelio bili su Bakrar i Koski i danas stojim iza toga da bi Koski bio bolja opcija od bilo kojeg stopera iz Hnl van Dinama, dok su neki gurali Radeljica , a prije toga masno preplatili Galesica.

Ovo su sve nase zelje i osobni stavovi kojo nemaju veze sa nekim strucnim misljenjem. Svatko od nas pogrijesi i nezz sta,ali bome koliko samo pogrijese oni koji to rade za novac. Imamo slucaj Maric, pa pogle Hajduk, Rijeku, Osijek.....ljudi promasili sve i svasta a za to su fino placeni, a dospltupna su im sva cuda ovog svijeta za skautiranje istih.

Sad iz Hnl zelim Jagusica i to jedino i iskljucivo njega. E sad pojedini nek guglaju nasiroko i naduboko jel ga zelim zato jer mu sukum sukum deda doseljenik iz Mađarske ili Austrije pa ga zato zagovaram.
  • tp1997
    2.2k
    Ako KTC zaigra desno, ne bi on ni krenuo od prve jer je tamo Lisica pretplaćen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.