• Crni86
    16.7k
    Onu loptu za gol recimo kule ne bi ispratio. Imas bas neki golgeterski instinkt.
  • Efes Pilsen
    13.4k
    Uz to je jak ko bik, otreso je Lasickasa u duelu ko dijete, skok.. Mora igrat.
  • Praskaton
    4.5k
    Onu loptu za gol recimo kule ne bi ispratioCrni86

Lopta je bila dijagonala u kojoj je on dobro reagirao,tj branič je naivno ispao.Ne znam koji igrač nebi ispratio loptu koja te pogodi u trepavicu.Nije bila brza lopta u for.
    Tako da loša usporedba
  • M94
    2.2k
    Ne znam baš da bi svak onako dobro štopao koljenom loptu i izbacio igrača.
  • Crusades
    19.7k

Većina igrača ju ne bi primila jer ne bi očekivala da će lopta doći do njega... 90% igrača je mislilo da ju bek ima.
  • Praskaton
    4.5k
    Ne znam baš da bi svak onako dobro štopao koljenom loptu i izbacio igrača.M94

Slažem se,drugacije bi reagirao ali bi ispratio tu loptu.
  • NVKOD
    8.7k
    Trenutno najučinkovitiji igrač u Dinamu! Treba mu točno 60' za gol ili asistenciju!

Nisam bio baš presretan njegovom dolaskom, ali drago mi je da me demantirao i to u kakvom stilu. Odlično koristi minute koje dobiva, grize. Da su svi barem takvog voljnog momenta kao Bakrar. Očito ima neka tajna veza Dinama i Alžiraca :smile:
  • Zg123
    2.8k
    Ne bi on igrao od prve minute da se nije Valincic ozljedio, dobio bi eventualno zadnjih 15 min i to je to. Trenutno je u najboljoj formi od svih ofenzivaca
  • Crni86
    16.7k
    islo je na kuleta par takvih lopti pa nije ocekivao da ce proc lopta obrambenog pa su ga iznenadile ili je zakasnio.

Bakrar jednostavno uvijek ide do kraja i to ga nagradi.
  • CastAway1986
    4.4k
    Baki se pokazuje kao jedno od najboljih pojacanja , ima killer instinkt
  • Crusades
    19.7k
    Trebao je već ranije biti u Dinamu, tko zna kako bi se razvijala karijera i naši rezultati da je još 2023. doveden.

Napokon imamo dva učinkovita desna krila nakon nekoliko sezona potpune sterilnosti.
  • Chempers
    951
    Bar u zadnje vrijeme, mislim da je Bakrar igrač oko kojeg je cjelokupna forum struka najviše pogriješila, i to u onom suprotnom smjeru. Obično se hypealo razne prevare a ovog lika mislim da doslovno nitko nije htio i čovjek rastura. Dovoljno govori da ga ni jedan poznati kolega nije želio, unatoč tome sto Bakrar posjeduje njegov najbitniji kriterij - neposjedovanje hrvatske putovnice :lol:

Samo neka tako nastavi, vrlo koristan igrač.
  • Zagi
    12.8k
    Dovoljno govori da ga ni jedan poznati kolega nije želio, unatoč tome sto Bakrar posjeduje njegov najbitniji kriterij - neposjedovanje hrvatske putovnice :lol:Chempers

uh, tu si skroz u krivu
  • Paggini
    74.2k
    Dovoljno govori da ga ni jedan poznati kolega nije želio, unatoč tome sto Bakrar posjeduje njegov najbitniji kriterij - neposjedovanje hrvatske putovnice :lol:Chempers

Nezz jel se referiraš na dobrog našeg @Orc123, ali on ga je htio, jedini se baš veselio što dolazi
  • Fan
    1.6k
    Trebao je već ranije biti u Dinamu, tko zna kako bi se razvijala karijera i naši rezultati da je još 2023. doveden.Crusades

Neću reć da dajem ruku u vatru, al prilično sam siguran da bi danas bio otpisan da je došao u tom trenutku, u tu ekipu. Mislim da još uvijek ne shvaćamo koliko loših stvari se događalo unutar i oko kluba u zadnje 2 godine i pol godine i da su neki, prije tog perioda, odlični igrači izgledali kao jazavci i nikad se nisu vratili na stare staze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.