• Hebimir Strašni
    156
    Pa dajte ljudi moji pretjerujete žešće pa lik šetucka pol utakmice. Uopće ne pokriva kaj bi trebo u obrani. On je teška klasa, ali se vidi da radi tek na 70% max. Ako ga do proljeća dignemo na 100% bit će pravo pojačanje za e. ligu, ali ovo kaj sad igra je samo 2-3 dobra poteza po tekmi i 30 minuta obrambene igre
  • Orc123
    13.6k
    ti se zajebavas ili si ozbiljan stvarno? Daleko najbolji igrac danas, daleko najbolji! Prolazio, razigravao, asistirao, trgao se iako je realno zvijezda premy svima ostalima a lik ide na svaku loptu 1000% i ne ponasa se ko zvijezda ili da mu ispod casti igrat hnl....strasno. . .
  • Dzoni
    2.5k

Gledaj utakmice otvorenim očima usmjerenim na teren
  • CastAway1986
    4.3k
    Lik je klasa i najbolji igrac lige a nije na 100% !
  • Hebimir Strašni
    156
    On je danas sa svojih 60% bio među boljima (što dosta govori o drugima), al dečki stvarno budite realni čovjek ima snage za 30-40 minuta igre na svojoj top razini. Ako ste ga ikad gledali dok je bio u naponu snage i prije ovih silnih ozljeda znate o čemu pričam. Ja sa recimo slučajno bacio pogled na najavu tekme di je Toplak neš lamprdao u najavi tekme i di su pokazivali neke situacije iz Vinkovaca.Kosa mi se digla kako lik ne prati igrača u obrani ili kako stoji i ne otkriva se Domingezu u otvaranju napada neg stoji ko na terminu.
    Da se razumijemo ja i dan danas ne vjerujem kak smo ga uspjeli dovest, al da je u pravoj formi on bi "sam dobivao" ovakve HNL tekme
    .
  • Crni86
    16.6k
    Ovo oko obrane se vidlo i danas u drugom poluvremenu.

Ne znam da li je rijec o podcijenjivanju lige ili necemu drugom, ali po meni vise ne mozemo govoriti da nije spreman za svih 90 minuta.

Ja iskreno ocekujem vise nekog inteziteta od igraca koji je doso iz lige5. Bar moje razmisljanje ne da bi na ovaj uzasan hnl ritam on u 75. mi uti trebao letit terenom.

Prema naprijed mu fali neki partner, desetka, krilo, nesto sa kojim on moze igrat.
  • ElDorado
    6.7k
    Prema naprijed on samo moze predat loptu Hoxhi. Goda je promašeni slučaj. Uopće ne razumije Bennacerove kretnje. Danas najgori, usporavao je cijelu nasu igru. I dalje ono sto je uzasno je da igramo samo preko bokova. Kroz sredinu nula bodova jer nemamo desetku ili bar nekoga tko ima tog smisla za prostor i kombinatoriku. Ljubo to nije. Sreća pa je danas Bennacer išao lijevo.
  • Masto
    334
    Ne moze čovjek sve sam
  • scooniepenn
    5.8k

Pratis li ti nogometni Dinamo ili si se mozda fokusirao na zenski odbojkaski? Forum je mjesto gdje ljudi razmjenjuju misljenja, ali stvarno ne znam kako bih nazvao ovo tvoje. Bez uvrede, ali ako ti ne vidis koliko je covjek redovito dominantan i kljucan za nasu igru onda jednostavno ne pratimo isti sport.
  • Orc123
    13.6k
    Lik je najvece ime ikad koje je stiglo u HNL! Igrac nije dosao na zalazu karijere kao neki, nije dosao pokupit lovu, dosao u najboljim godinama dok s druge strane nekim nasim "zvijezdama" je ispod casti doci u hnl, cak i na zalazu karijere. . . Decko je daleko iznad svih u hnl i ne bira utakmice jer je on cak i protiv Vukovara bio na svojoj razini i to na onom smecu od terena kad mnogi drugi igraci te razine bi igrali tek tolko da su na terenu i da se ne ozljede. Covjeku nije ispod casti igrati ovaj hnl to je i dokazao samim dolaskom ovdje....

Definitivno koliko god da kosta vrijedi i na ljeto ga treba otkupiti ukoliko ce htjet ostat! Bolje kupiti takvog jednog pravog igraca nego 3-4 polovna!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.