• ElDorado
    6.7k
    I on je out izgleda. Koljeno
  • Crusades
    19.6k
    Krasno. I on je od velikog broja utakmica, a ne od onog pašnjaka na kojem smo jučer igrali. Jel tako doktore @fakin ?
  • FazeN
    3k
    Odradio sve treninge bez problema i postede.
    Bude počeo protiv Rijeke.
  • Mihaljević
    14k
    k_37583527_640.jpg
    Kakva igračina!

Kao što je Ćorluka spustio level iz Premier League pa bio kapetan ruskog Lokomotiva , kao što je Srna godinama bio kapetan Shaktara, makar je imao i boljih ponuda.

Ben, ovdje si car, tri levela više si od svih, ostani i budi najbolji
  • E46
    1.9k
    je, velika mu je zelja tu ostati i da ga vodi ova neznalica od bunkeraskog trenera.
  • hardek
    7.1k
    Ja ne znam na šta bi mi tek ličili da nema njega.
  • Orc123
    13.6k
    Ovo je igrac 3 klase iznad lige!
  • NVKOD
    8.6k
    Još jedna doktorska utakmica Bennacera. Čovjek je barem tri koplja iznad svih ostalih zato mi nije jasno što ga je ekipa napadala nakon Vukovara na onom pašnjaku. Svaku utakmicu daje sve od sebe, a brojke su samo idu u korist, od toga da je po ocjeni najbolji igrač lige s 7,47 (no, nije odigrao više od 60 % minuta u ligi da bi bio uvršten na popis), do toga da ima lopte s očima, vrhunska asistencija za Bakrara.

Moćan je u svim pogledima, praktički mu ne mogu oduzeti loptu. Čovjek je poslije Pajazitija drugi najbolji veznjak po točnim dodavanjima, zajedno s Ljubičićem na vrhu po broju ključnih dodavanja po utakmici i da ne nabrajam što još dobro radi.

Vrijeme je da pokupujemo 90 000 njegovih dresova da skupimo za odštetu!
  • Marc
    645
    Dobar je dobar je.. ona lopta s očima je masterpiece, samo ne igra u Hajduku da ga komentatori hvale i ičuđuju se lucidnim potezima
  • Pacho
    9.3k
    Skupiti lovu za njega kako god treba ako je covjek voljan ostati
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Dovedite ovom čovjeku kvalitetnog trenera i osvajamo Europa ligu. :fire:
  • Dzoni
    2.5k
    Ako se već nema za otkup, napraviti crowd funding da ga otkupimo, vrijedi svakog centa
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Najsmiješnije od svega je koja god budala ga je spustila na TM za 5 mil. eura
  • NitkoBitan
    32.5k
    Pa koliko se o tome pricalo na Zoni... nekoliko tovara odreduje cijene igraca u HNLu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.