• Pacho
    9.2k

Plus dva gola orjunasima u zadnja dva derbija koja je igrao.
  • hardek
    7.1k
    Mozemo pricati o cudljivom karakteru, ali potcjenjivati njegovu kvalitetu mi je onako, malo deplasirano.scooniepenn

Ovo gore je moje viđenje njega, možda sam ja u krivu ali nigdje nisam napisao da je loš.
  • Dzoni
    2.5k
    Loša glava ga ne čini lošim desnim bekom, jednostavno manje uspješnim od onoga što je mogao postići.
  • Crni86
    16.5k
    Loša glava ga ne čini lošim desnim bekomDzoni

Ja bi rade nekoga sa stablinijom glavom i da je kvalitetom malo slabiji nego ovako. Bar znas sta ces dobit onda na terenu i kako prilagodit igru, a na ova iznenadenja jednostavno se trener moze pomolit da nece dobit musice danas.

Po tome je onda i ante tomic brutalan veznjak makar je to samo znao prikazivat na treningu a glava je radila cuda na tekmama.

Glava i konzistentnost su u danasnjem nogometu itekako vazni.
  • Dzoni
    2.5k
    Jasno da, sve razumijem da je to noćna mora za trenere i ekipu, ali hoću reći da su oni sjajni igrači po vještinama koje imaju i znaju prikazati usprkos svemu
  • Zagi
    12.7k
    Apologeti se vratili.
    Tornjaj van sve koji tu ne žele biti.
  • De Oliveira
    1.9k
    Apolgeti van, seratori unutra. Najjace sto su na svakoj temi i jedni i drugi isti. Tocno se vidi sto je cija namjera ili posao.
  • Zagi
    12.7k
    Moj stav je poprilično jednostavno objasniti , a tvoj?
    Namjera, posao? Prosvijetli me molim te.
  • De Oliveira
    1.9k
    A ti si se prepoznao... Nemam namjeru, volju, a mislim da nema ni svrhe probati prosvijetliti tebe ili bilo koga od ekipe. Samo vi nastavite svoj posao. Demokracija je. Imate pravo iznositi stav/raditi posao, a mi se imamo pravo zgrazati.
  • Zagi
    12.7k
    A ti si se prepoznaoDe Oliveira

12.6k
    Apologeti se vratili.
    Zagi

Apolgeti van, seratori unutraDe Oliveira

ok
    Samo vi nastavite svoj posao.De Oliveira

svašta
  • Mr Anderson
    14.7k
    Vidjeli smo ga na razini Lige prvaka gdje se brutalno nosio sa krilima jednog Milana, Monaca ili Arsenalascooniepenn

I kaj to znači? Prošle godine su svi u LP izgledali iznadprosječno...osim protiv Bayerna. Pa sad ih većine nema u Dinamu. I osim donekle Sučića praktički nikog nema na nogometnoj mapi.
  • NB86
    17.3k
    Ja sam ga vidio u gradu nedavno, slagat cu vas al mislim prije 10ak dana, 2 tjedna i vidno je šepao, mozda stvarno ima problema s ozljedom iako razumijem skepsu
  • scooniepenn
    5.8k

To znaci da je uz Misica by far, ali by far bio najkonstantniji Dinamov igrac prosle godine. Cinjenica da je u rasulu od ekipe izgledao prilicno dobro govori o njegovim kvalitetama. Dok je igrac Dinama, a u trenutku kad do zime nemamo ozbiljnog desnog beka sigurno bih ga iskoristio koliko mogu. Na zimu ako zeli ici neki transfer i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet