• Sibirski plavac
    7k

:gasp:

E moj Kova, najskuplje pojačanje na klupu drugu tekmu zaredom...

Bojim se da nema smisla s njim dalje, čak i ako dobije Rijeku i Celtu, ne bi me čudilo da uslijedi nakon toga prizemljenje u Puli kao što je bilo u Vinkovicma.
  • ElDorado
    6.6k
    E ovo cisto sumnjam. Beljo će početi i igrat će nadam se 90’
  • FazeN
    3k
    Beljo za vikend može jedino uc onako namrgođen i dobit žuti karton
  • ElDorado
    6.6k
    Iskreno i ja bi bio da me trener vadi svaku tekmu u 60’
  • FazeN
    3k
    Eto sad će ga ubacit u 60, možda ne bude namrgođen
  • Dzoni
    2.5k
    Ovo su ili laži ili se Kova pogubio ko Dorothy u Zemlji Oza
  • Sibirski plavac
    7k

Moguća je i jedna i druga opcija. Nadam se da nije ova druga....
  • Crni86
    16.5k
    Beljo ak ne krene za vikend, kova mora bit bivsi na poluvremenu.
  • jedan u nizu
    16k
    Ovo mi zvuci kao teska patka, pa hvatanje slave ako ispadne tocno na kraju. A ako ipak ne bude onda ce biti 'ipak se predomislilo u zadnji tren, pokazao je malo vise zelje na zadnjem treningu'.

Evo budem i ja probao.

Protiv Rijeke ce na gol mali Znuderl. Nevistic je psihicki totalno potonuo i Kova mu vise ne vjeruje. Tai je odusevio sve trenere i odluceno je da on dobije priliku ispred Filipovica.

Ako u subotu stvarno starta on - reci cu vam ''jesam vam rekao, tata sve zna iz prve ruke''
    Ako u sub ipak bude Nevistic - reci cu, ''odlucilo se Nevi dati jos jedna prilika, razgovarao je sa Kovom sat vremena iza zatvorenih vrata i njegov status ostaje neupitan''.

p.s. idemo na novog golmana. Ime cu zadrzati za sebe, provjerit cu sa jos par izvora, ali izgleda da je Zvone shvatio da ne mozemo daleko sa Nevisticem na klupi. Objavim kroz par dana, skupa sa informacijom o ovima dolje, a necu pisati da me nebi napali opet u inbox kao kad inace pisem o njima, samo dokaz da nas prate ovdje haha
  • FazeN
    3k
    danas je zadnji trening bio danas a sutra karantinica tzv.
    Tako da na zadnjem treningu se promjenit ne može jbg
  • Droljo
    22.2k
    da si imalo upućenFazeN

Ružno se izražavaš.
  • ElDorado
    6.6k
    Ko sutra pobijedi na beli taj je nutra
  • FazeN
    3k
    oprosti ispravio sam evo nazivcirah me onaj
  • fakin
    1.6k
    isti dan ovo i priča o rumunjskom napadaču. nadam se da i jedno i drugo nema veze s istinom
  • hardek
    7.1k
    Malo po malo, Kova je odstranio sve tehnički jače igrače iz prvih 11. Beljo, Vidović, Vinlof, Stojković. Baš čudno što se mučimo sa kreacijom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.