• marcio amoroso
    46.5k
    Malo u sjeni Jakira jr. ,Zebić se baš dobro razvija. Moglo bi tu biti nešto?Zagi

Mene osobno Zebić oduševljava. Gledao sam sve tekme na Ramljaku i dečko je uvjeren sam već sada spreman za ozbiljan seniorski nogomet.
  • Crni86
    16.4k
    Kad pricamo o belinhovoj visini. Robin gonzalez je za centimetar nizi nego sto je belimho trenutno pa je uvjerljivo najbolji igrac vukovara.

Naravno vukovar je nekoliko razina ispod onoga cemu mi moramo teziti, ali dobar primjer i sa takvom visinom se moze nesto napraviti.
  • Enco
    548

Gledao sam ga u subotu uživo protiv Istre igrao za kadete rođen je u siječnju najstariji na terenu učinak nula, prošli vikend protiv Slavena vani pogledao snimku ucinak isti. Dugo ga pratim strašan potencijal bez obzira na visinu ali očito ta medijska sranja naprave svoje.

Utakmica protiv Istre završila 2:2 ,dečko iz Istre Škafar-Žužić za sve naše avion na mlazni pogon,ubijao našeg beka označenog od naše struke kao veliki potencijal, bacao ga na guzicu.Čudo od igrača spominjao sam ga na ovoj temi i čudio se kako ga je Istra prepoznala i dovela iz Rijeke, a mi nismo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.