• Kujtim Shalla
    6.9k
    Bruno Goda legenda što hoda
    Nisam znao da je ugovor bio samo na godinu. Dobra vijest
  • Paggini
    73.8k
    Bruno Hoda legenda što hodaKujtim Shalla

E buraz al jednu stvar nisi smio sjebat i ti ju sjebeš :lol: :lol:
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    PRC milojka:rofl: tek sam ustao bratiška ,ko moja žena ,čim nešto sjebem ona je tu,ne moram se ni okretati , momentalno se stvori. Magija si brate:heart:
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Ne razumijem baš ovu odluku, mogao se pričekati siječanj, veljača da se skupi još 10ak dobrih utakmica.
  • Krizy
    63k
    Tad bi mogao potpisati predugovor s drugim klubom.
    Naravno da i on želi ostati u Dinamu, ali zašto riskirati?
  • puxigadjurdja
    2.6k
    ZAŠTO NE IGRA VINLOFFFFF
  • Pacho
    8.9k
    Bit ce love za Turkish Hairlines

Goda iduce sezone:

images?q=tbn:ANd9GcTeFa0kEjxY_8VLxvaBYWBWrU4Bd9Nvg_B1knbh1uJp-Q&s=10
  • Goncalo Santos
    1.8k
    U napadu teski antitalent, protiv ekipa koje su "slabije" od nas nema sta traziti. Alibi ubacaji, gleda da doda iza i prvom do sebe i unazad. Vinlof je morao poceti veceras.
  • hardek
    7k
    Goda je drag dečko ali jako dosadan kao nogometaš. Nije to nužno loša stvar, ali postaje loša kada igra svaku utakmicu 90 minuta.
  • KtcGoat
    1.8k
    Strinic 2018 vibe
  • deda
    42.1k
    Hah, Goda je meni bio najbolji igrač protiv Osijeka, a Stojke najlošiji. Danas vjerojatno obrnuto. Sve je to fudbal. Nekad bolji nekad lošiji dan.
  • ElDorado
    6.5k
    Danas je bio užasan ali ga je trener Malmoa ocito snimio kao tragediju u napadu pa su ga pustali. A zasto se Hoxha uvlacio u sredinu to mi nije jasno. Zgledalo je uzasno
  • Paggini
    73.8k
    Alibi ubacaji, gleda da doda iza i prvom do sebe i unazad. Vinlof je morao poceti veceras.Goncalo Santos

Slažem se za MPVa, ali imao je Goda u prvom poluvremenu doduše par jako dobrih izbacivanja Hoxhe na krilu i općenito progresivnih pasova sa svoje strane, pustili su ga sa puno prostora i dobro je to izgledalo.

Ne znam gdje je stalo po tom pitanju.
  • NVKOD
    8.6k
    Goda je koristan igrač onda kada Dinamo igra u podređenom položaju gdje do izražaja dolaze njegove obrambene kvalitete.

Međutim, u fazi napada je često igrač manje. Nije igrač koji će proći po strani, kreirati šanse i precizno ubacivati loptu unutar 16 m. Nije mi jasno što je Kovačević želio postići s Godom u utakmici protiv Malmöa, gdje se očekivao ofenzivan pristup od prve minute i centaršutevi usmjereni prema Belji.

Takve utakmice idealne su za MPV-a, koji se dokazao kao igrač sposoban probiti stranu, kvalitetno se braniti i k tome precizno ubaciti loptu u kazneni prostor...
  • prefontaine
    4.7k
    Majstore, ako te ikada slučajno sretnem, imaš piće od mene. Ovakav autogram imaš vjerojatno od drugog osnovne :lol:
    20251027-170038.avif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.