• Dzoni
    2.4k
    Meni je nevjerovatno vidjet naše suce da sude kvalifikacije KL, kamoli da sude LP
  • shameless86
    921
    očekujem penal ili crveni na tekmi..ili cak oboje
  • PetkoDaniOršaGol
    972
    Maloj djeci je već jasno da su se tovari planski uvukli u sve pore našeg nogometa i medija te nas pokušavaju srušiti svim silama, sa svih strana. U njihovim glavama je plan nekakve kolektivne pravde i osvete za Glavinu eru i da ovaj naš Dinamo mora osjetiti ono što su oni jadni eto trpili 15 godina i da je sad njihov red da se njih gura kako se guralo nas... u isto vrijeme u javnost bacaju krafne o borbama za pošteno suđenje, bla, bla, dok iz kola u kolo, iz sezone u sezonu pokušavaju ovladati hrvatskim nogometom kao što je to radio glavati četnik... bit će teško, ali dok uspjevamo gledati samo sebe, ništa nam ne mogu.

Svaki sudac u HNL-u izlazi na teren s teretom gore napisanog.
  • KtcGoat
    1.7k
    Pajac sudi Ligu Prvaka, Athletic Bilbao-Qarabagrokikaciga

Pajaču će u Bilbau pomoćnici biti Bojan Zobenica i Ivan Mihalj, dok će četvrti sudac biti Zdenko Lovrić. U VAR sobi bit će Ivan Bebek

ALL STAR prakticki
  • FazeN
    2.8k
    Netko cijelu utakmicu od jučer jel ima?
    Ili isključivo situaciju Tovarića dok se zeza drugarski na centru s drugovima iz Hajduka dok se čeka provjera gola?
  • Zg123
    2.7k
    Prema komisiji pokradeni smo protiv Osijeka, sok i nevjerica
  • fakin
    1.5k
    a iz nepoznatog razloga u puli nije radio var sustav baš u vrijeme provjere gola hajduka.

i tak, iz kola u kolo već dvije sezone i nitko riječ da kaže na to. divno
  • FazeN
    2.8k
    Full tekma Dinamo Osijek netko?
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Za vikend je odigran derbi Spartak - Slovan i tamo su domaci navijaci iscupali kabel nakon sto im je iskljucen igrac. Ostatak utakmice VAR je odradio na agregatu. Ako je ovako lako moguce manipulirat kablovima ne bi me nista cudilo..
  • Sajla
    14.3k
    očiti žuti za Pajazitija na početku utakmice (dobio ga je ipak na početku 2.pol) se ne spominje.
  • Paggini
    73.4k

Brate, na kranjči onaj kombi ispod zapada je brijem bio zadužen za VAR :lol: doslovno napravis trominutno akcijanje i dojaviš s tribine da nema VARa
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Pa eto, u kljucnim trenutcima u Puli je vec par puta, meni previse da bude slucajno, pa nama u VZ bas kad je trebao javit da je gol...
  • skener
    6.5k
    Postoji li još barem jedan slučaj kada VAR, u konkretno Puli, nije radio osim na dvije utakmice Istra-Hajduk?
  • shameless86
    921
    kad vidim koliko se ližu gumeni bomboni i tovari..ne čudi me var izvan funkcije
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k

Gledam svaku, na dosta sam bio i ne pamtim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.