• FazeN
    2.6k
    [img]http://Screenshot-20251006-182820.jpg

Ja se inače rijetko kladim, na Dinamo kad je dobra kvota da uzmem lovu i nekad malo pikado da ispratim preko prijatelja.
    Pa evo ako netko želi.
  • Mihael2305
    539
    Ode vec prvi par
  • Droljo
    21.8k
    Ode vec prvi parMihael2305

To je uglavnom loš znak...
  • Filip85
    1k
    Čini mi se da će me samo Zadar skinut...a i ja kreten previdim informaciju da na dan branitelja grada Zadra igraju protiv Zvezde... :(

Inače, najveća kvota koju sam ikada pogodio na jednom paru bila je 12. Tada sam uzeo u obzir praznik, radilo se o latvijskom danu slobode - 4.svibanj - kada se održava i vojna parada u Rigi. Na taj dan 2003. igrali su na SP-u u hokeju (latvijski nacionalni sport) protiv Rusije....i dobili 2:1. Stavio sam 10 kuna, ostalo je povijest...
  • Zagreb1992
    2.6k

Nema ti veze sa danom branitelja grada Zadra ovo ..Bojkot zvezdinih očito protiv trenera
  • Filip85
    1k
    Ma ok, ali sigurno su i Zadrani igrali sa motivom više radi toga...

Nadajmo se da će Valur sjebat isto, da ne ostane samo na Zadru... :(
  • Filip85
    1k
    @Zagreb1992 - ako imaš nekad "sigurni" košarkaški par, stavi ga ovdje slobodno...
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k
    Kada je kup, postoji li opcija prolaz samo?
  • NORTE
    20.5k
    Evo jedna moja "analiza" i prijedlog za sve glasače dinamovog proljeća, ovaj put nije baš riječ o promašenom koeficijentu kladionica koji bi se mogao probati, ali zato mislim da oklada ima smisla.

Medvedev - Tien
    Počinje zapravo uskoro i isprika što nisam ranije postavio.

Oba dosadašnja meča dobio je 19-godišnji Tien, a odigrani su ove godine.
    Prije 10 dana Medvedev mu je predao kod vodstva 4:0 za Tiena u odlučujućem setu, navodno zbog boli u koljenu.

Gledao sam prekjučer meč Medvedev-Davidovich, iako i statistički dosta dominantna pobjeda, pred kraj meča je on bio u dosta teškom stanju i da nije "jedva" uzeo taj tie-break 7:6 uvjeren sam da bi on izgubio treći set ili ga predao od nemoći kad bi kola krenula nizbrdo.
    Poslije meča je i sam potvrdio da je bio "na aparatima".

Sad igra protiv protivnika koji mu očito ne leži i protiv kojeg ne bi trebao dominirati.
    Čak ni predaja tijekom meča ne bi trebala biti opcija jer je izjavio da mu je Šangaj najbolji grad na svijetu.

Mislim da bi ga dobar otpor i teži napor mogao koštati i trećeg poraza od Tiena.

Medvedev je ovog ljeta na svojoj tvrdoj podlozi izgubio od manje poznatih Bonzija, Waltona i Wua.

Tien je na tvrdoj u zadnje vrijeme od jačih dobio Rubleva, Shapovalova i prekjučer Norriea, a kako sam napisao i dva puta ove godine Medvedeva.

Ovdje vam stavljam tko nudi najveći koeficijent.

Pobjeda Tien
    3,50 Germania

Za one malo hrabrije možda bi se moglo probati i ovo:
    Tien pobjeđuje 2:0
    6,25 Germania
  • Filip85
    1k

Snimka-zaslona-2025-10-08-141756.png

Ajde nek mi je sa srećom :)
  • BBBaranja
    4.2k
    Screenshot-20251008-174302-Sporti.jpg

Dugo me nije bilo na ovoj temi,evo malo košarke za početak..
  • BrankoBrankovic
    20
    Spartak Subotica - Le Mans 2 1.95 (košarka)
  • Zagreb1992
    2.6k
    Sad tek skužio da ima danas košarke

Alba Elan Chalon 1
    Chris Duarte over 10.5
    Yogi Ferrel over 11.5

Na prvu mi se čini top ova 3 para
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.