• ksapi
    6k

daj ne pametuj o stvarima o kojima nemaš pojma, molim te
  • ksapi
    6k
    Imaš pamćenje ko Modrić?

szeged.png
  • FazeN
    2.3k

Više kao Lovren.
    Nisam napisao da nisu izgubili u Europi 2 zaredom doma već općenito doma 2 tekme u svim natjecanjima da nisu izgubili kao što i nisu. Barem koliko pamtim
    To je moje mišljenje PSG ih neće dobit ja mislim.
    Budemo vidjeli večeras
    Lp
  • ksapi
    6k

Kakve točno veze imaju njihove tekme u ligi gdje igraju s papcima od kojih su bolji 15 razlike?
  • FazeN
    2.3k

Msm istina, ali nije njima baš strano da izgube tekme od tih papaka nakon Europe.
    Npr evo prošle godine
    nakon Nantesa su izgubili od Balatonfuerdija
    nakon PSGa izgubili su od Gyora

Dakle mogu im se porazi desit od tih papaka lako, ali kod kuće npr ne.
    Zato jer mislim da 2 tekme doma zaredom ne mogu odigrati loše, to je samo moje mišljenje.
    Može ih dns PSG natamburat i ja bit u krivu ali samo sam ostavio što mislim.
  • ksapi
    6k

U ligi su gubili od Balatona i Gyora jer im je pristup bio kao Dinamov protiv Gorice, a ne zato jer su imali loš dan ili nešto slično. To što govoriš nema nikakve veze s ovom utakmicom danas.

Postavljene kvote na tu utakmicu su realne, Szeged je lagani favorit i ja se s tim slažem, ali ta oklada na Szeged nema nikakvu vrijednost. PSG ima vrlo visok gornji limit i oni mogu dobit svakog osim Barce i Magdeburga trenutno.
  • FazeN
    2.3k
    pa da nema value i high risk je to je istina, ali samo sam rekao ako Szeged misli se boriti za 2. mjesto i plasman onda ovakve tekme doma protiv izravnih suparnika ne smiju gubiti.
  • ksapi
    6k

‘Ne smije’ u kladenju ne znaci apsolutno nista
  • Mihael2305
    480
    kielce - berlin 2?

1.85 koef a berlin je u dobrom ritmu.
  • FazeN
    2.3k
    vidi se da ti pratis rukomet a ja sam gledam brojke
    Očito je koji više zna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.