• Pacho
    5.6k

Ovo ne dodat Belji je za zatvor
  • Paggini
    70.1k
    Ali ovaj Busquetsovski poluokret i nestvarna savrsenost od dodavanja, moj Josipe na svoj dan si najbolji hrvatski veznjak koji se ne zove Luka Modrić
  • prefontaine
    3.7k
    Evo ja se vratio s momačke pa sam još u nekom "ni na nebu ni na zemlji" stanju. Ali ona lopta Zajca prema Belji... Ako netko može izvući, ono je savršenstvo.
  • NVKOD
    7.9k
    Presmiješno mi je konstantno slušati od strane medija da je Poljud grotlo, da je paklena atmosfera i to svaki put kad imamo gostovanje, a na presici budu pitanja za trenera hoće li se igrači moći prilagoditi nevjerojatnoj atmosferi. I što se na kraju dogodi?

Navija se prvih 3 minute dok ne završi "Dalmacija u mom oku", 5 minuta se pjeva protiv Dinama i onda muk i tišina. E da, spomenimo masu odlazaka u 80'... a što se dogodilo s onim "i kad gube, i kad tuku..."? Pa 1800 Boysa svaki put nadglasa to "grotlo".
  • rioda
    10.4k
    Ovo ne dodat Belji je za zatvorPacho

I to je trebao napraviti čak i prije svog prvog dodira s loptom. Ali dobro, znamo svi da mu je to najveća mana, glava u pod i nesvjesnost okoline oko sebe
  • Fatos Beqiraj
    204
    Treba se vec jednom zavrsit ta teorija o grotlu poljuda, po sto torcidu nije nadglasa samo onaj ko nije dosa.
    Napravili su teoriju naspram navijacki grupa Rijeke, Osijeka ,Istre, kojih nema 300 na gostovanju.

Europu ne igraju zadnji 15 godina da bi im dosla neka ozbiljna navijacka grupa. A jedina ozbiljna svake godine su Boysi, i poseru se uvik po njima.

A da ne pricamo sad o njihovom repertuaru u kojem je vise kako mrze Dinamo i sve ostalo a ne navijanje za hajduk.

A bacat pirotehniku u teren moze svaki debil , doc i neplanski samo palit baklje i bacat, nije to nista wow.
  • Crni86
    15.4k
    i onda imas likova koji pisu ds je misic bio najlosji na terenu :rofl:
  • Paggini
    70.1k
    onda imas likova koji pisu ds je misic bio najlosji na terenu :rofl:Crni86

Da, pogotovo uz Šeginu partiju
  • Fan
    1.4k
    Trebalo mi je vremena, ali sam preletio cijelu temu.
    Najsmješnije mi je čitat prije Hoxhinog gola kako smo odigrali kriminalno loše i bezidejno poluvrijeme da bi na kraju tekme čitao kako smo oba poluvremena odigrali odlično. I to, pazite, od istih ljudi!
    Zona je show :D
  • R13S61
    386
    Navija se prvih 3 minute dok ne završi "Dalmacija u mom oku", 5 minuta se pjeva protiv Dinama i onda muk i tišina. E da, spomenimo masu odlazaka u 80'... a što se dogodilo s onim "i kad gube, i kad tuku..."? Pa 1800 Boysa svaki put nadglasa to "grotlo".NVKOD

Ovaj put čak ni to... Pa prvih 5 min smo im mi vodili navijanje... Na naše volim dinamo, su samo odgovorili s mrzim dinamo na istu melodiji... Inače bi bila tišina tih prvih 5-6 minuta...
    Po meni to je i inače problem tih kompliciranih koreografija koje jednostavno predugo traju i za to vrijeme imaš veliku prazninu u navijanju i atmosferi... Još pogotovo jer to radiš na početku tekme kada je atmosfera najnabrijanija i onda takvom koreografijom sve ubiješ
  • Mihael2305
    401
    Na naše volim dinamo, su samo odgovorili s mrzim dinamo na istu melodiji... Inače bi bila tišina tih prvih 5-6 minuta...R13S61

Većinu stvari oni tako rade, kad dopre do njih dinamo/ ubi tovara oni odgovore kontra s gazi purgere i mrzin dinamo.

Ubili smo s navijanjem jučer, prvih 15,20 mins smo ih sigurno ugasili dok su namještavali koreo. Svakako bi pohvalio kad je bilo poluvrijeme da nismo stajali s volim te dinamooo.

Kolko smo se zapravo čuli je dokaz kad smo se derali dinamoo, a oni nama za kurac.

I kaj nitko nema snimku tekme za proslijedit?
  • antecacic
    142
    Danas samo što se tiče naše defanzive. Ako na Poljudu želimo ostati stabilni, a želimo, naš ključ leži u jasno definiranoj obrani s ovom standardnom četvoricom otraga, ali ne kao statičnoj četvorci, nego kao kompaktnim sustavom koji se neprestano mora prilagođavati ritmu utakmice. Zašto to govorim. Oni cijelo vrijeme rotiraju pozicije po terenu, mi se nikako ne smijemo uklopiti u taj “organizirani nered” nego ostati kompaktni i čvrsti.

Po onom što vidim, Hajduk se prilično lako u posjedu uvlači kroz te međuprostore utrčavanjima i povezivanje krila sa sredinom jer su limitirani tehnički. Tu je Pukštas majstor. To treba pripaziti naša osmica.

Pressing nam mora biti planiran, trebamo jurnuti ali i znati kad jurnuti, odnosno i taj srednji blok je nužan u nekim trenucima. Nadam se nikako i niski blok gdje nas mogu ozbiljno ugroziti. Bekovi su u takvoj strukturi presudni. Ako se podižu kad napadamo i pritišćemo, isto tako ne smiju se nepotrebno izvlačiti previsoko ako se branimo, jer Hajduk zbog tehničke limitiranosti krila ima moć i naviku tražiti dubinu iza njihovih leđa. Također, pressing ne smije biti konstantan, jer bi to značilo da se umaramo bez ikakvog pokrića a dojma sam da nismo fizički spremni (ne dovoljno kako bi trebali biti da bi gajili takve sisteme).

Kažem, Kova zna pripremati ovakve utakmice, tko kod njega ne vidi obrazac - laže sam sebe. Ali, isto tako to danas mora ponovno dokazati. Zadnje dvije defanzivno nismo bili dobri, danas u tome leži ključ. Iskreno bih volio vidjeti neki “all out attack” nego igru na zero - zero.

Tko želi bolje shvatiti, nek pogleda utakmicu Istra - Belupo s kraja Travnja, tu je Kova sjajno sveo na minimum Gonzala ovakvim postulatima i vjerujem da će to odraditi i danas. S tim da je ta Gonzalova Istra u tom trenutku igrala daleko najbolji nogomet u ovom dijelu Europe i bila se spremna fajtati i s 5 puta jačima, a Kova je u rukama imao Belupo.
    antecacic

Kova doslovno odradio sve što sam sugerirao da bi se moglo i za što imamo prostora. Deset od deset, monsieur Kovačević!

Izuzetno mi se svidjela rola koju je dao Zajcu, taj deep lying box to box igrač koji kontrolira ritam napada, a prilično defanzivno odgovoran. Rasteretio Miškea! Sve po najavama. Po istoj špranci mu je tu ulogu igrao Đurak u Međimurju, Postonjski u Varaždinu a recentno i Crepulja u Belupu. Samo tako nastaviti dalje!
  • Svi na Sjever
    3k
    Jedna Dinamova stranica na fejsu objavila start Livaje na Dominguezu iz drugog kuta. Nevjerovatno da nije sviran ni faul, lakat u glavu s ledja,na rubu izravnog crvenog kartona.

Sramota, kakav krvnički start.
  • Pacho
    5.6k
    Jel ima netko dobru snimku/gif toga?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.