• emilperska
    11.7k
    Dobro, sigurno necemo stavit juniora bez seniorske utakmice za prvog golmana. To se desilo samo sa Šemperom 2016. i Lončarićem 2006. Ovo prvo je baš loše ispalo.

Govorim to u kontekstu da je sazrijelo vrijeme da se proba s Filipovićem jer ne gubimo ništa pošto Nevistić trenutno ne dopinosi gotovo ništa.
  • JakovK6
    276
    Ekipa, zna netko stranicu di mogu pogledat snimku utakmice?
  • rioda
    10.4k
    Nakon utakmice, poslije reklama, vraća se uživo javljanje na Poljudu, a prikazali su samo krupni kadar cijelog stadiona. Ne daj Bože nekog kadra proslave naših igrača i navijača :rofl:
  • Jima
    464
    Da,baš sam to komentirao.Uzimaju nam lovu za pretplatu,a očigledno nisu neutralni.Ali nema veze,možda je ovako i slađe.
  • kibic
    1.3k
    Stadion Zapad na YouTubeu zna stavljat cijele tekme par dana nakon kaj su bile.
  • JakovK6
    276
    hvala, znam za njih ali posljednjih mjesec dana nisu baš aktivni..
  • Mihael2305
    399
    Ima tko skinutu tekmu da moze poslat priv?

Želio bih pogledat ponovo tekmu i poslušat naše navijanje
  • Agramer86
    660
    Popizdio sam na onaj udarac Krovinovića jer opet nije prstom mrdnuoTvrdica McTvrdi

Kad ga je Bamba pretrčo umjesto da trči prema golu on je ostao stajat. Da Goda nije doletio onaj smijeh od udarca završio bi u golu.
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k
    Nebo plavo...more plavo...cijela sjeverna hemisfera plava
    20250921-101952.jpg
  • db-izbjeglica
    18.4k
    Pobjeda protiv NJIH, dosta dobra predstava za derbi. Ne vidim razloga za medijsko pljuvanje po utakmici, ne znam jesu oni pogledali ijedan derbi na poljudu, ikad. Jučer je nogomet bio čudo u odnosu na prosjek tih utakmica.

Kod prvog gola mi je izgledalo kao da je duh mislava oršića ušao u hoxu. Jako me podsjetilo me na treći gol protiv tottenhama.

Bakrar... fenomenalno, gol sezone, a i općenito je pokazao da zna.

Ma sve skupa, veliki palac gore, ne treba tražiti pretjerane zamjerke, najslađa moguća pobjeda u HNL-u.

Ajmo dalje u istom ritmu...
  • Zg123
    2.5k
    Citam komentare tovara i oni govore da su bili bolji u prvom pol i vade nek statistike dolazaka u zadnju trecinu i broj pasova pa smijeh ljudi su imali jednu priliku na utakmici koja je bila zaledje
  • Rex Ramae
    3.9k
    Bili su bolji i prvo poluvrijeme i drugo, to je i Šarlija poslije tekme potvrdio, kao i većina njihovih navijača, zbilja me čudi kako nam nisu zabili 3-4 komada s onakvom igrom... :eyes:
  • Masto
    193
    Ako biti bolji znaci imat veći posjed onda jesu bili bolji, al je dinamova obrana bila neprobojna
  • Mihael2305
    399
    Nez na koju foru su oni bili bolji....

Mi smo u prvom poluvremenu imali 2-3 udarca pored gola, nedosuđen 1-2 penal koj se može jasno vidjet da je bio dobar kontakt. Grzili smo cijelu tekmu da natrpamo partizane.

Jedina njihova šansa je bila možda to kad je bamba primio loptu al je bio u offsideu. Ustvari druga šansa je bila od krovinovića u 30.min
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.