• Masto
    217
    Kad sam vidio onaj udarac na početku utakmice mislio sam da je kraj sto se tice te utakmice jako nezgodan udarac i jos u naletu a lik odradio skoro cijelu protiv hajduka, jako zahvalan igrač
  • Mr Anderson
    14k
    Definitivno najugodnije iznenađenje prijelaznog roka. Svi ga doživljavali ko beka za rotaciju, a na kraju izgurao Vinlofa iz prvih 11.
  • Noel
    16k
    Goda ako ovako nastavi bez problema će izgurat onog mliječnog Sosu iz reprezentacije. Najveća fora je u svemu kaj Vinlof uopće nije loš bek , dapače odličan je igrač ali kad ti konkurent na poziciji igra ovakve partije onda si jednostavno rođen bez sreće. Vidjet ćemo Godu u Europi protiv ozbiljnih protivnika ali ovo daje baš optimizam, Goda i Bakrar su baš dokaz da se nikad ne smije pljuvat pojačanja dok se ne pokažu na terenu.
  • veselko tenžera
    5.8k
    Što kažete vidjet će se u Europi koji su mu krajnji dometi, ovo što pokazuje u HNLu je stvarno dobro. Njegov pristup i stav su besprijekorni, svaku sekundu koju provede na terenu shvaća kao baš onu u kojoj se mora iznova dokazati.

Jedan od onih koji najviše profitira od brzog lijevog krila. Tako se protivnikova strana razvuče cijelom dužinom terena, a kad je krilo spor igrač začas bek i njega pritisne.

Navijači Rijeke su mi jako simpatična grupa ljudi, smijali su nam se kako su nam uvalili rezervnog beka, a Goda je za Devetaka ljevonogi Dani Alves.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.