• IvanPerić1945
    200
    Čuj Hoxha u prvoj. Ovaj Kovačević izgleda želi biti ili pukovnik ili pokojnik.
  • Goncalo Santos
    1.1k
    Nadam se da su naglasili pukstasovo uljetanje iza leda kao opasnost da ne ispadamo smjesni ko radeljic
  • Keyser Soze
    16.2k
    Očito ćemo stati iza lopte i onda će krila juriti gore po osvojenoj lopti.
  • Crni86
    15.3k
    Hoxha zadnju utakmicu ni minute. Do sad uvijek kao zamjena, nikad u prvih 11. U derbiju dole on stavlja hoxhu… Kuzim ja iznenadenja i sl. Ali tom igracu gradis onda formu, ritam. Ne stavis ga eto tek tak da ga stavis.

Ista pogreska se desila protiv gorice kad 90% kljucnih igraca nije bilo u ritmu jer su se odmarali bez minute u utakmicama 2 tjedna. Zato smo i izgledali kao dizelaši. Sad ista stvar s hoxhom koji prek 10 dana nije igrao sluzbenu utakmicu

Odradio se takav prijelazni rok da nama u splitu pocinje hoxha…..
  • Keyser Soze
    16.2k
    Hoxha i Lisica su brza krila, neka samo rokaju lopte u sredinu i rade nered.
  • emilperska
    11.7k
    Ovo je sastav za neriješeno..
    1 šestica, 2 osmice.
    1 povučeniji bek lijevo, na desnoj strani bek i wing bek. Hoxha svoje u obrani isto isporuči.

Ne bi trebali očekivati vise od 1 gola na utakmici, ako bude kako je naš trener zamislio.

Miriši na onaj derbi iz proljeća 2023. kad je Biščan igrao na 0 jer mu je trebao samo bod. Vjv si Kova u glavi misli isto da mu X donosi mir jer od Fenera su ionako digli ruke, Slaven i Loksa će se dobit (valjda), a sudeći po najavama iz UEFAe, Maccabija možda ni ne bude..
  • Crni86
    15.3k
    ako su zira, dinamo tirana i rijeka mogli uzet posjed hajduku. Ako su mogli tako i izvuc pozitivan rezultata za njih. Ja ne vidim zastto mi nebi mogli? Rijeka dok je igrala ih je drzala u saci, cim im je prepustila posijed stradali su, dok gof su drzali posjed izgledali su tri koplja iznad hajduka.

Prepustas im posjed, pustas da tribine jos vise pritisnu, dajes mogucnost sucu da sudi neke gluposti. Totalno bespotrebno. Ne igramo s barcom ili realom.

Bojimo se ovog hajduka? Ozbiljno?
  • Benito
    1.3k
    jer od Fenera su ionako digli ruke,emilperska

Tko to veli?
  • San Lorenzo
    22k
    Hoxha je izgledao dobro jedino u Osijeku kad je ušao za kraj utakmice, sve ostalo, kao i svaki njegov nastup na poljudu je izgledao očajno.
    Miriše mi na niski blok, čekanje kontri i igranje na bod 'jer znamo šta je hajduk na poljudu.'
  • Odani Zgd
    849
    To je još jedan dokaz koliko smo tanki na krilima kada jedan Hoxha starta u najvećem hrvatskom derbiju.Znam da nisu ista pozicija,al jedan Kulenović koji nemilice trpa je na klupi,dok ovaj na krilu starta u prvih 11.
  • Boycie
    3.4k
    Zajcu se vec na zagrijavanju odsjekle noge, u Turskoj to nije mogao dozivjet. Hendikep danas za +3.
  • Mikina lijeva kopačka
    301

Najveći pozitivac na forumu, emilperska
  • IvanPerić1945
    200
    Navodno je bila danas velika šora u Đakovu, BBB vs Torcida
    Kakav info?
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Formacija i izbor igrača izgleda proicirano za bunker i igranje na X s kojim se donosi mir u "našoj", a bgm i mir u "njihovoj" kući.

Nadam se da pristup neće takav biti.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    sudeći po najavama iz UEFAe, Maccabija možda ni ne budeemilperska

Off topic malo, nisam ovo nigdje vidio?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.