• skener
    6.3k
    Mi se cijelo vrijeme raspravljamo koga treba u veznu liniju, a Kova i Boban cijelo vrijeme imaju asa u rukavu...rakurs

A naivni ljudi mislili da je ona tekma na dan izbora bila revijalna
  • Masto
    178
    tko bi drugi mogao igrat s karačićem na leđima a da se ne kemija previše
  • Crni86
    15.3k
    tko nebi? Pricamo o beku lokomotive od prosle sezone…. Imas i vidovica i bakrara.

Ak krene igrac koji je konstantno na marginama, nije napravio apsolutno nista u dosadasnjoj sezoni, defanzivno je uzasan (njegovim ulaskom zadnji derbi su nas izmasakrirali na poljudu s te strane…..). Jako cu se zapitat.

Rade bi onda bakrara gledao lijevo koji je za hoxhu cr7.
  • hb1
    182
    Sretan put ekipi što ide danas, uživajte i donesite 3 boda!
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    Rade bi onda bakrara gledao lijevo koji je za hoxhu cr7.Crni86

Slažem se, iako ovo mi je onda isto pokazatelj da se gubimo, u rangu bacanja RPG na lijevog beka jer skužiš da nitko drugi ne može. Bakrar je doveden kao treća (ili druga) špica, može pokrit i desnu stranu, a na kraju da nam starta kao udarno lijevo krilo (dok su svi zdravi).
  • Crni86
    15.3k
    bakrar je do sad u svim nasim utakmicama igrao kao desno krilo.

Ne zanima me. Samo ne zelim vidjet hoxhu koji niti doprinosi ofenzivno, a iza curi na sve strane. Xy golova smo primili preko njega jer ne zna ugrat obranu.
  • don
    16k
    defanzivno je uzasanCrni86

ne želin Hoxhu od prve i smatran da bi bilo bolje da uđe s klupe, ali da je defanzivno užasan? Ne znan jesan nešto propustio ali odgovorniji mi je 5 puta u obrani nego Vidović
  • Masto
    178
    S obzirom da se neće igrat s tri u obrani stavio bi hoxhu na lijevo krilo u nadi da ce napravit potez viška jer je pokazao da moze i zna odigrati, samo je to rijetkost za vidit
  • Crni86
    15.3k
    ne zelim ga uopce. Niti da starta niti da ude i da rade bi Vidovica gledao na krilu i smatram da je defanzivno bolji od Hoxhe.

Je je odgovorniji je. Pogledaj zadnji derbi u splitu koliko je curilo i sve na istu foru, hrgovic mu prode iza leda a hoxha gled aloptu kod stopera. On ne zna igrat obranu, on ne zna da mu igrac moze otic iza leda. Gleda loptu i to je to.

Tako smo primili xy golova. Od betisa do belupa itd. Svatko tko igra sa nama zna da hoxhi ssmo dubinu treba napast i imas igraca vise.
  • Špan
    80
    Danas me nije strah gube nego sudacke organizacije kojoj se zna sto je cilj. Da barem Zvone moze sici dolje na klupu i j im sve po spisku ako se krene u ocitu krađu i reagirati. Ipak ima veci autoritet od trenera ali ne sumnjam da je savjetovao Kovu i pomoćnike. Bloudek je to super radio proslu utakmkcu, Kova sad ne smije zakazati. Kelava takodjer ima talent za takve stvari i bit ce super prednost što je dolje jer je dobio dosta derbija na školjci.
    Prema najavama takodjer Zajc krece. Miha ti nosis ime pocasnog nam predsjednika i covjeka oko kojeg smo okupili sve zadnjih godinu dana i opravdaj sve što ti se danas povjeri. U njega najmanje sumnjam jer je pokazao da zna protiv Predavca i okrenuti stranu i probiti linije. Ocekujem puno i od Ljube danas jer nam je duzan. Nadam se da Villar također ne ulazi jer nam ne trebaju pimplanja i gušenja lopte i 15 dodira viska a ionako ce oni ici kroz sredinu. Beljo i Kule po gol i taman dosta!
  • De Oliveira
    1.7k
    Dinamo ce danas pomesti boljsevike kao V. stajaci sdrug IV. proletersku na Kupresu. Dakle ocekujem demoliranje protivnika i bacanje na koljena. Prije utakmice igracima samo pustati snikmu Bosnjakovog gola i slavlja u Zadru i citati citat Emila Perske. NEMA VECEG KLUBA OD DINAMA! GRADJANSKI JE SILAN!
  • Dubbbrava
    1.1k
    Ako je neko od cijeljenih forumaša danas na zapadu javite se u PP :victory:
  • Paggini
    69.7k
    citati citat Emila Perske. NEMA VECEG KLUBA OD DINAMA! GRADJANSKI JE SILAN!De Oliveira

A ako tovarski jugookot zaboravi na to, tu smo mi da ih podsjetimo

MNN4RFq.jpeg
  • De Oliveira
    1.7k
    Tako je. Hocemo danas ratnicki pristup!
  • BBB ROHOLT
    87
    Gazi gubu danas..hoću da pate i kmeče poslje tekme..samo jako i u kost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.