• Mali Zeus
    19.4k
    Koji flaster vi spominjete, imali su 6 veznih a naša lopta je bila spora i nismo otvarali bokove, Villar i Mišić su bili preblizu, nemojte izmišljati nekakve flastere na Mišiću.
  • fakin
    1.3k
    Volio bi sutra cuti usred Poljuda: Zagreb je metropola
  • Fatos Beqiraj
    170
    Jedino sto zelim cut je muk na poljudu oko 80te minute i boyse kako se deru VOLIM DINAAMOOOO
  • fakin
    1.3k
    To ces cuti vodili ili gubili.

Ajme kako cekam na titovoj skoljci kad se cuje nas huk 1600 luđaka
  • Thor
    796
    Citam i trnci prolaze, pogotovo kad mi sad dok citam kroz misli prodju i obuzme onaj hajp ...kad se sjetim kad izlaze na teren i kad krene iz sveg glasa...DINAMO ZAGREB!!!
    I kad ovaj fucne za krenut s centra...nema jace emocije, osjecaja i uzbudjenja!
    Nazalost ni sin ni ja ne mozemo dolje sutra iz izvanredne obiteljske situacije. Jbg. Karte su predane dalje. Ali ak nismo na tekmi,ziher gledamo na telki :strong: :heart:
    Neka grmi sa tribina! DINAMO ZAGREB!!!
    Gazi picke tovarske!!! :strong: ajmoooo dinamoooo
  • Kaj je
    1.6k
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje, dođi kraljevstvo Tvoje, budi volja Tvoja, kako na nebu, tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim,
    i ne uvedi nas u napast nego izbavi nas od zla! AMEN :pray:
  • ToTo96
    140
    sretan put svima koji idu prema ST
    pamet u glavu
    razvalite ih !
  • Georg Koch
    6.6k
    Po meni nasa najveca prednost je njihov golman i defenziva. Stoperski par mi nije nimalo pouzdan, daleko od toga da je uigran i slicno. Ivusic je kikser to je vec dosta puta dokazao u malo utakmica.
    Sto se tice nas, ne predstavljaju mi problem nasa krila za danasnju tekmu, stvarno vjerujem da ce biti okej, no ono sto zelim je razigrana i motoricna trojka u vezi.
    Svi se nadamo Zajcu/Bennaceru da ce motorikom, agresivnoscu i trkom ipak "uzeti" taj vezni red.
    Ocekujem 3 boda :cool:
  • Z brega sam
    114
    Vjerujem u 3 boda, tvrda ali sigurna.:strong:
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    Neka nam je Bog na pomoći danas. Kontra mraku
  • Mihael2305
    397
    Sretan put svim purgerima i navijačima koji idu danas na titoland.

DZIS
  • Kruno
    1.1k
    Sve sem pobjede bi bilo ravno katastrofi.
  • Crni86
    15.3k
    Germanijak i sn ugl imaju slicne postave u najavi. Razlika je jedino lijevo krilo. Sn najavljuju vidu a germanijak hoxhu.

Ak hoxha danas krene od prve minute ja cu zakljucit da se kova pogubio.
  • rakurs
    1.8k
    d1kJX9z.png

Mi se cijelo vrijeme raspravljamo koga treba u veznu liniju, a Kova i Boban cijelo vrijeme imaju asa u rukavu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.