• BBB Sibenik
    6.1k
    Ne očekujem ništa, nadam se pobjedi
  • Fatos Beqiraj
    163
    Ma ide Bennacer u prvi 11 nema se sta cekat. Da se pobjedilo Goricu mozda bi ga se cuvalo jos ovako nece
  • Crni86
    15.2k
    Varelu stavit protiv ovih cigana a vidli smo kak je lagan i nepromisljen bio protiv gorice…. Dva faula na poljudu dva zuta i igrac manje. Ovo nije utakmica za varelu, barem ne od prve minute, a onda mozds ovisno o situaciji na terenu

Ja mislim da ce jedina zamjena biti zajc za villara i vidovic ce krenut kao lijevo krilo. Isto tsko ocekujem godu na lijevom beku umjesto vinlofa.

Neva - vale,sergi,scott, goda - ljubo,miske,zajc- lisica,beljo,vida
  • Xpert1992
    0

Da. To i ja mislim.
    Nekako u glavi su mi dvije postave koje mislim da ce Kovacevic isfurat.
    Prva:
    Nevistic
    Valincic-Dominguez-Mckenna-Goda
    Ljubicic-Misic-Vidovic
    Lisica-Beljo-Varela

Druga:
    Nevistic
    Valincic-Dominguez-Mckenna-Goda
    Ljubicic-Misic-Zajc(Bennacer)
    Lisica-Beljo-Vidovic

Prilicno sam siguran da ce Vidovic igrati samo ne znam hoce li na krilu ili na osmici.
  • Rex Ramae
    3.9k
    Uopće me ne zanima tko će braniti, tko će igrati na krilu a tko u vezi, koju ćemo formaciju izvesti i na koji način ćemo igrati, zanima me samo pobjeda i igra s mudima pa tko god na terenu bio. Zgazite ih!
  • Fatos Beqiraj
    163
    Mislim da idemo sa veznim redom Bennacer Misic Ljubicic i Vidovic na krilu, jer cemo ic na neku oprezniju verziju.

Hajduku je vezni red najjaca stavka i ne smimo izgubit bitku sa Pajazitijem Pukstasom Krovom jer gubimo utk onda, zato mislim da idu ova tri sa bennacerom na 6, u slucaju da on ne moze ide onda Zajc na 8 misic na 6, a Vidovic ide na krilo sigiran sam radi kreativnosti sa ovim veznim redom i zbog toga da je bar malo iskusniji od Varele
  • Slush
    1k
    Ne znam za vas, ali mene vec zgaravica hvata.

Ajmo po 3 boda.
  • NikiDZGbbb
    0
    Po cemu je to Ljubicic u svim vasim projekcijama zasluzio/zacementirao svoje mjesto u udarnoj postavi. Kova, pokazi muda na Titu i izadi sa ovim:

Neva
    Valincic Sergi McKenna Goda
    Bakrar Misic Bennacer Vidovic
    Kule Beljo

Imam feeling da bi ih samljeli. Na stranu Gorica i to, obrana cvrsta, Goda dobar defanzivno, Vida i Bakrar bi lako ispratili njihove bekove. Gore Kule i Beljo. Plitak potok.
  • dzg717
    1.2k
    4 3 3 veza villar ljubicic mudri, inace ce nas kostat nasa “trka”
  • Nemrem igra Dinamo
    4.3k
    Ja poslije ovog vikenda, od kojeg se još nisam oporavil, očekujem samo da izađu s MUDIMA i preoru školjku!
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k
    izađu s MUDIMA i preoru školjkuNemrem igra Dinamo

Kad smo to napravili? Ne pitam dobili, nego ovo opisano
  • Crni86
    15.2k
    A zasto ne bi sad kad je 90% momcadi novo? Glupo je usporedivat ovu momcad sa bilo kojom od proslih sezona jer se dogodila apsolutna rekonstrukcija.

Mi jos ne znamo kak ce ova klapa reagirati dole.
  • Ritam Ulice
    2k
    Ovo ce bit tekma viseg intenziteta nego inace tak da Varela tu nemre startat nikak po meni. Da Kova ima muda krenuo bi s 2 napadaca odma, al znamo da nema tak da ce bit klasicna postava samo neka rotacija na Villaru eventualno.
  • dzg717
    1.2k
    Kova leti ako izgubi
  • Nemrem igra Dinamo
    4.3k

Buraz, to su moja očekivanja. Mislim da je to najmanje kaj nam duguju pa kakav god da rezultat bude na kraju.
    Ne želim ponovo gledati pristup od subote!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.