• Crni86
    15.2k
    Opet ponavljam, ključ je mirnoća i discipliniranost.prefontaine

Pa upravo radi nedostatka toga smo gubili sve zadnje derbije. Iz nasih glupih gresaka, prodavanja lopti gdje ne treba itd Baturina prosle sezone i pimplanje u 16 metara pod bjelicom mi je najsvjeziji primjer

A cim bi bili disciplinirani kao u derbijima pred kraj prvenstva ove i prosle sezone pobjedivali bi ih.
  • Laugreano
    4.7k
    Zelim vidit Varelu I Zajca u prvoj.
  • Odani Zgd
    838
    Volio bih pobjedu,al nisam optimističan,mislim da ćemo izgorit u atmosferi,neki igrači nisu nikad ni doživjeli igranje na Poljudu,niti mogu predpodstaviti važnost te utakmice.Volio bih da pogriješim,al sumnjam da ćemo pobjedit.
  • Klenx
    8.7k
    Nadam se samo da se naši neće još jednom navući i pričati bajke o Poljudu, grotlu, paklu, atmosferi i tom njihovom "pritisku"?
    Dajte, pa Dinamo ih je zadnjih deset i kusur godina tamo popišao kad je god se nešto lomilo.
    I ne samo mi, nego svaki europski klub koji je imao pokojeg profesionalnog igrača.
    Dođe tamo, izađe hrabro i odradi posao.

E sad, ono što ja hoću u subotu je da naši izađu muški.
    Da se potučemo, da ne damo ni centimetar, da grizemo od prve sekunde.
    Ako tako uđemo u tekmu, nema teorije da izgubimo, nikakav Poljud, nikakav "pakao", nikakav navijački kuršlus neće nam ništa.
    To je samo trava, lopta i 11 na 11 i kad Dinamo igra hrabro, uvijek ispadne da smo klasu iznad.

Ne želim gledat trenera koji tamo stoji ko uplašeni miš, taktizira, čeka, moli Boga da nešto slučajno ne pođe po zlu.
    Takvih poraza smo se nagledali dole, kad god bi nešto čekali, taktizirali, "kontrolirali", završili smo isto.
    Prebijeno i sa porazom iz neke gužve, pogreške, gluposti.

Hrabro, muški, igrajmo svoje bez straha od magaraca i njihovog revanja i bit će to dobro.
    Ako protivnik ne popuši tu priču o paklu Poljuda, u tom paklu uvijek izgori Hajduk.
  • Crni86
    15.2k
    da ćemo izgorit u atmosferi,neki igrači nisu nikad ni doživjeli igranje na PoljuduOdani Zgd

Sori ali ovo je smjesno. Vale, lisica, misic, vidovic, beljo, goda, neva itd su vec igrali na poljudu

Mckenna je igrao u spanjolskoj, skotskoj pred punim stadionima, igrao za skotsku na velkom natjecanju, sergi igrao za barcu pred punim stadionima, ljubo igrao bundesligu i za austriju. Zajc igrao u faking turskoj….

Tko bi se tocno trebao prepast poljuda? Prepast cega na kraju? Vrlo lako ih se utisa sto smo culi i na zadnjem derbiju gdje smo ih izdominirali

Na kraju ova momcad prosla kroz rujevicu ove sezone za koju apsolutno svi kazu da je duplo teze gostovanje od poljuda zbog blizine tribina.
  • don
    15.9k
    90% ovih igrača neće ni osjetit "atmosferu" na poljudu.
  • Danko
    2.3k
    Sasvim sigurno je da će oba trenera krenut oprezno jer eventulni poraz bi i jednom i drugom opasno zaljuljao stolicu.
    Sad da ih pitate vjerujem da bi obojica objeručke prihvatili x, tak da ne očekujem ništa posebno od te utakmice.
  • Keyser Soze
    16.2k
    Dinamo ne padne pod pritisak stadiona nego pod sjeckanje igre, grubost, manjak kombinatorike, a posljedično i koncentracije. Trebamo pokušat igrat nogomet, a najbitnije za pobjedu je dominacija u veznom redu.
  • Paggini
    69.6k
    Da, nadam se da ih se nece dojmiti previse to pjevanje Dalmacije i 90 minuta slusanja samo Boysa, ne znam kako ce prezivjet tu atmosferu
  • El Madrigal
    603
    Poljud uopće nije grotlo. Poljud je 80 % šminkera.
    Kada su bile kvale za LP, na utakmici Fener - Benfica smo mogli vidjeti grotlo, a Poljud to nije.

Btw. Očekujem od treneraci ekipe da se ne ide dolje sa stavom bod je dobar. Idemo ih poderati . Očekujem Zajca od prve. Sve drugo je ok.
  • Odani Zgd
    838
    Nije isto istrčat u dresu Istre,Lokomotive i Dinama na Poljudu,al dobro nije ni bitno....dole utakmica traje 60 min,poslije toga ti je redovno bakljada,nabijačina,izležavanje,kmečanje itd.Nisam optimist,al volio bih da pogriješim
  • Sajla
    13.2k
    pritisak stvaraju samo njihovi igrači i klupa i to sucu koji se već prepao zbog medija. zamislite našu utakmicu s Goricom da se naši igrači ponašaju kao njihovi i da sudac to tolerira. opravdano poništen gol Gode na početku 2. pol (kojeg nema u sažetku, btw.) - svi igrači bili bi oko suca, trener na drugom kraju terena urlao na pomoćnog, a netko bi lupao po vratima VAR sobe. mali miš bi mijenjao pelenu koju je stavio 2 minute ranije kad je izašao iz svlačionice. nakon što bi gol bio poništen, pa golmanu upisan žuti jer bi odugovlačio s izvođenjem, krenula bi igra, nakon glavometa bi Valinčić pao na pod, a sudac bi prekinuo igru i sudio faul za nas i ništa od njihovog drugog gola. itd. itd.
    očajno suđenje, repovi nakon utakmice - ali na takav način oni upišu 10ak bodova po sezoni. jedino pitanje je mogu li se naši igrači spustiti na taj nivo ako bude trebalo. nadam se da možemo dobrom igrom i bez dvojbenih situacija povesti i smiriti sve na školjci. ali ako se sad u svlačionici pripremaju pričajući o "atmosferi"... nadam se da Kule i Lisica novima govore o tome kak je kad dole zabiješ i ušutkaš ih, a onda kako im se tribine okrenu protiv svojih.
  • Nolifer
    12.6k
    Odmah u napad Belju i Kuleta. Nek igraju 442 ili 352 kaj fali, imamo halfove, bekove i forove kaj daju golove. Briga me za ljepotu igre. Kak se veli na kraju, igru briši, tri boda nam upiši!

"Daj mi samo pobjede, znaj da ipak meni značiš sve, Dinamo neka svud odjekuje, moje srce ludo voli te!"

:strong: :cheer:
  • Ritam Ulice
    2k
    slazem se i ja bi Belju i Kuleta odma u igru. Treba ih nagazit odma jako. Nema se sta taktizirat i cekat
  • Filip85
    757
    Jel Bennacer na kraju je/bude spreman za Poljud, barem za poluvrijeme, ili ne ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.