• bbb medimurje
    4.4k
    Situacija br. 5: HAJDUK - RIJEKA (59. minuta); nesmotren start - ok , tu su u pravu ali zasto ne spominju livajino gaženje radeljića..da nije zbog tupsona dolje koji cmizdreLudovic IX

Znaci od kad se analizira svaki faul koji nije sankcioniran kartonom?
    Zakaj nisu analizirali da je erceg trebao vratiti prekrsaj varazdina nakon kojeg je PAO GOL i to je odluka koja je DIREKTNO odlucila ishod utakmice!!!
  • rioda
    10.1k
    Čekaj, čekaj, gol je poništen jer nisu mogli provjeriti je li bio faul ili ne? I onda su ga poništili tako što su dosudili zaleđe, za koje su utvrdili da ne postoji?

:yikes:
  • mlinchica
    3.8k
    ali VAR nije mogao provjeriti fazu napadačkog posjeda (APP - potencijalni prekršaj) zbog gubitka električne energije.Nogo

Znači, sudi se zaleđe kojeg jasno nema, ali sumnjamo na prekršaj, kojeg ne možemo provjeriti, pa ajmo onda ostaviti ono suđeno zaleđe kojeg zapravo nismo vidjeli.
    Dobro su napisali, app, jako zgodno..
    #nemastrujemajkemi
  • dzgkt
    227
    Pardon, krivo sam natipkao, htio sam napisat da su utvrdili da nije zaleđe jer je kolega napisao da nisu mogli izvršit provjeru zbog struje, ispravio sam komentar.
  • Z brega sam
    69
    Francuzek i njegova izvješća :vomit:

Po ovom ispada da je VAR soba i komunicirala Ercegu da nema zaleđa i da ne mogu provjeriti dal je možda bilo prekršaja, a ovaj tikvan onda na svoju ruku, ne mijenja odluku o zaleđu iako ima čisto uporište da to smije napraviti.
  • Pacho
    4.7k
    Ovo je skandalozno
  • rioda
    10.1k
    Po ovom ispada da je VAR soba i komunicirala Ercegu da nema zaleđa i da ne mogu provjeriti dal je možda bilo prekršaja, a ovaj tikvan onda na svoju ruku, ne mijenja odluku o zaleđu iako ima čisto uporište da to smije napraviti.Z brega sam

Mislim da nije bilo tako jer se vidjelo u prijenosu da mu četvrti sudac viče da je zaleđe (pošto im ni komunikacija nije radila)
  • Niko1986
    3.2k
    Vjerojatno je krivo prevedeno (opet) priopćenje od Layeca. Vidi se na njihovoj komunikaciji iz VAR sobe da nisu uopće utvrdili jel zaleđe ili ne. Jedna od rečenica u komunikaciji je "Ne mogu ništa nego priznati prvu odluku jer var ne radi. Ne mogu tu ništa"
  • skener
    6.1k
    Vjerojatno je krivo prevedeno (opet) priopćenje od Layeca. Vidi se na njihovoj komunikaciji iz VAR sobe da nisu uopće utvrdili jel zaleđe ili ne.Niko1986

Jesu utvrdili su. Kaže jedan iz sobe "to je zeleno" i ovaj drugi mu kaže "to mi snimi"
    Utvrdili su da zaleđa nema kako su i napisali.

Znači zaleđe nije bilo i onda kada krenu provjeravati prekršaj snimka se naravno prekida.
  • NitkoBitan
    31.2k
    ruzni, prljavi i zli
  • Pacho
    4.7k
    Umjesto vjerojatnih +2 u odnosu na drugoplasiranog smo izjednaceni. Istovremeno taj drugoplasirani proziva i maltretira suce zbog nedosudenog zutog kartona :rofl:
  • Z brega sam
    69
    Za prijenos se ne sjećam 4. što i dal je vikao. Vjerojatno viče kad čuje da moraju potvrditi odluku suca jer ovo čudo ne radi. Al tko će ga znati zašto viče.
    Sad kad slušam audio iz VAR sobe, rekao bih stvarno da su utvrdili da nije bilo zaleđa i da jedan od njih, prije nestanka struje, pokušava uletiti s komentarom možda je prekršaj pa da po toj osnovi potvrde odluku suca na terenu. Možda je to samo moja konstrukcija u glavi, al mi je dojam i dalje jači da su nas sjebali.
  • Crni86
    14.9k
    Znaci oni su ponistili nama gol jer nisu mogli provjerit faul (kontakt ljubicica i mamuta) koji na terenu nije niti suden.

Ustvrdeno je na varu da zaleda nema.

Znaci ponistavas odluku zaleda, odluku o faulu ne mozes promjenit jer nema dokaza za to na varu. Cisti gol trebao biti priznat.

Ja bi volio cut sad ercega i dvojac iz var sobe da nam obrazlozi zasto je gol ponisten. Meni nije jasno i ovo je tesko, bas tesko krsenje var protokola. Pogotovo jer je erceg podigao ruku za zalede?!?!?

Veze s vezom ovo nema. I ovo bas jako jako smrdi nakon audio snimke. Jako jako nelogicno i ne poklapa se ono sta smo vidli na terenu s onim sta smo sad culi.
  • skener
    6.1k
    Zanimljivo je kako se ovaj nervozni iz var sobe dere "crknit će" puno prije nego je nestalo struje.

Gospodin očito zna unaprijed kada će nestati struje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.