• jedan u nizu
    15.2k
    Prvo pitanje:
    Postoji li zelja/mogucnost da zona i podcast zona udu u nekakvu sluzbeniju suradnju sa klubom?
    Npr da voditelji podcasta ili netko odabran od strane voditelja i/ili admina zone, dobije akreditaciju na pressicama?
    Kao nekakav stalni oblik prisustva na konferencijama za medije?
    Ili neki drugi oblik suradnje?
    Nesto sto nije sponzoriranje foruma, jer je zona neovisan forum.
    Ali nesto u tipu nekih promocija, darivanja karata, posjeta, intervjua (uz pohadanje pressica), pa isao bih cak daleko i nekakve merch suradnje izmedu kluba i zone?

Drugo pitanje:
    Planira li se zona podcast siriti na drustvene mreze putem objavljivanja kratkih videa, shortsa na yt ili reelsa na instagramu?
    Osobno sam pogledao/popratio neke podcaste jer su mi kratki isjecci iskocili na feed, pa mislim da je to dobar nacin da podcast dode do sire publike, vise pregleda, veceg reacha, a posljedicno mozda i neke financijske dobiti za funkcioniranje samog podcasta.
  • Keyser Soze
    15.9k
    Mislite li da se Dinamo ipak trebao još pojačati na poziciji krila pošto Vidović nije krilo, Hoxha može biti eventualno zamjena, Varela je dijete, a jedino je Lisica klasično krilo?
  • striko
    2.4k
    Treba li se prestati s praksom trenera kojima je Dinamo najveći klub u karijeri?
  • Ritam Ulice
    1.8k
    Kada ce i zasto vec nije klub komentirao sudenje?
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.