• ElDorado
    5.5k
    I vi ste jedan dio ogromne igračke kolonije koja je ovoga ljeta zakoračila na Maksimir. Paralelno je stigao i novi trener, Mario Kovačević. Kakva je suradnja?
    - Jako je dobar trener. Vidi se to i u našim igrama. Morate imati trenera koji sve nadzire, koji dijeli savjete, ima dobar trenerski stil. Jako mi se sviđa način na koji razumije nogomet i način na koji igramo, jako je slično Barceloni. Njegov rad ima dodatnu težinu ako znamo i koliko je novih igrača došlo u klub.
    Vaš najbliži suradnik je, pak, Scott McKenna. Udarni ste tandem u srcu obrane, ali ujedno i različiti profili. Jeste li zadovoljni partnerstvom?
    - Volim igrati s njim, a usto je i jako dobar tip. Tako je, kompenziramo naše kvalitete. Stvari koje on ima, ja možda nemam, a vrijedi i obratno. Dva smo različita braniča, ali to je zapravo i najbolje, tako si međusobno pomažemo.
    Tko vas je od suigrača najviše impresionirao?
    - Hmm, rekao bih da je to Miške (Josip Mišić, nap.a.). S loptom je zaista dobar. Stojković mi se sviđa, također. Nisam prije znao za njih dvojicu, ali baš su dobri.
    Podsjeća li vas možda Mišićeva igra na Busquetsov stil?
    - Da, može se tako reći, nisu posve isti, ali imaju sličnosti. Obojica jako dobro dijele lopte, to je taj, sličan profil igrača.
    Protiv Rijeke ste imali 11 otklonjenih opasnosti i pet oduzetih lopti, uz samo tri pogrešna dodavanja (37/40) i tek jedan izgubljeni duel (8/9). Navijači vas već hvale po društvenim mrežama, ali je li ovo najbolja verzija Sergija Domíngueza ili bi ona tek trebala stići?
    - Ne, hahaha, moram biti još bolji. Zadovoljan sam svojim nogometom, ali znam da mogu bolje. Moram zadržati ovaj nivo, a zatim ga i podići.
    Protiv Vukovara ste odigrali prvu (i zasad jedinu) partiju na domaćem terenu, a trijumf je popraćen zaglušujućom pjesmom i spektakularnim dekorom. Jeste li se ikada susreli s takvim navijanjem?
    - Ne, ha, ha. Nisam to nikad osjetio. Iskreno, iznenađen sam jer su „ludi“, ali na dobar način, naravno. Pomažu nam i podržavaju nas na svim utakmicama, na Maksimiru ili u gostima. Kada poslije utakmice pjevamo s njima, to je najljepša stvar u cijelom nogometu. Svidjelo mi se sve protiv Vukovara, bakljada i ostale stvari, nadam se da će nas i dalje tako podržavati.

Prošlu ste sezonu okončali kao španjolski prvak, vjerujete li da ćete ovu završiti kao hrvatski?
    - Nadam se, za to svi radimo. Želimo osvojiti duplu krunu i odraditi dobar posao u Europskoj ligi.
    Budete li prvaci, nije nemoguće da vas sudbina sljedeće sezone spoji s Barcelonom u Ligi prvaka…
    - Opa, hahaha, to bi bilo sjajno, ali to je jako daleko. Naravno, bio bih sretan, to je moj klub, ondje sam proveo cijeli život, ali to bi onda i značilo da smo mi osvojili hrvatsko prvenstvo, onda bih bio još sretniji - zaključio je španjolski branič.
  • agramZ
    2.8k
    nas josip busquets! :grin:
  • Juznjak
    4.4k
    Jedan dan je netko u svlačionicu donio ćevape sa sirom. Jako, jako, jako su dobri hahaha.ElDorado

Cannavaro čitaš li ovo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.