• crophantom
    1.7k
    kolko su ovi novinari nepismeni, to je strašno... tema statut, umjesto da ga pita nesto o statutu, kako ce funkcionirati, neke detalje da upoznaju širu javnost s tim, pitanja tipa "Kakav je Boban onako iznutra" .
    I za to treba velke fakultete završiti...
  • badjibadara
    7.2k
    Auu brate, koja snimka <3Twisted1

Ako me raspored u prostoru ne vara, snimka je od uvaženog člana ovog foruma. Tako da Zona udara tamo gdje obično oko ne ulazi, i indirektno donosi ekskluzivu.
  • SAS1987
    18.5k
    Živite život, jer on brzo prolazi.

Danas je 20.08.2025 a imam osjećaj da je jučer bio 24.07.2018, dan kad je prijateljica na Medvednici skoro nagazila zmiju a Dinamo pregazio Hapoel. Dan kad se rodio neki novi Dinamo i neka nova fobija prema zmijama.

Demokratski izbori su tada bili daleki san, fatamorgana, neznam ak se sjećate ali u 80 i neki minuti tekme se sa juga zaorilo hoćemo a istok poprilično sramežljivo odgovorio sa izbore. Teško je opisati osjećaje koje je tada budio taj povik. Neopisljivo.

Svašta dogodilo od tada, svijet se promijenio. Oršić, Ademi i KTC ostarjeli, Olmo je u Barceloni ali Dinamov navijač se nije promijenio, on nikad nije odstupao od konačnog cilja, slobodnog, demokratskog Dinama.

Boysi, skupštinari, svi koji ste na ikakav način vraćali Dinamo, svi ste vi junaci koji ste usrećili stotine i stotine tisuća navijača Dinama te vjerujete, zaboraviti nećemo nikada, Hvala vam.
  • kibic
    1.2k
    Nema se kaj puno napisat kaj već drugi nisu bolje napisali, osjećaje i mentalno stanje bolje u riječi pretočili.

Pratim ovaj pokret od kad je Zajedno za Dinamo. Od kad se krenulo bil sam mlad i naivan, a sad duboko zaglibil u brojanju radnog staža. Prijatelji, obitelj, posel, životne prilike, dost se od tad izmenilo; kaj na bolje, kaj na lošije.

Dugo je trajalo, al tu je pravi statut i tu su pravi izbori.

Borba je možda gotova, al posel tu sad počinje. To je jedan drugi oblik borbe i ne smije se stat u provođenju promijena, i stalnom praćenju i nadziranju poslovanja i nogometnog razvoja kluba. To bu održalo zdrave temelje za daljnji razvoj.

Ne bum prestal trabunjat kak je Futsal Dinamo ovdje odigral jako bitnu ulogu gdje se njegovim osnivanjem spasilo generacijsko propadanje Dinamovštine, primjerom pokazalo kako klub treba funkcionirat.

Nema pametnih slogana za kraj, novi bu se trebali stvorit. Dinamo i majka Hrvatska bu ostali.
  • Crni86
    14.4k
    Svi ste vec puno toga napisali. Ima stvarno divnih tekstova i to je ono sta volim kod zone i naseg dinama. Ta posebna emocija koju nam svima budi ovaj klub. Ja cu biti kratak.

Hvala svima koji su bilo kako bili ukljuceni u ovu borbu i koji su nam napokon omogocuili da uzivamo u nasem klubu i da nam je najveci problem da li ce nam lijevi bek biti goda ili perez vinlof. Veliko hvala!
  • mali M
    8.5k
    Meni je u cijeloj priči najlepše kaj navijači nikad nisu pristali da smo klub koji tuče brdo novaca i to je dovoljno. Borili su se za pravednost i slobodu i da imamo identitet, da Dinamo znači ono nekaj više od običnog bankomata! I ova nova ekipa kaj je ušla u Dinamo i stavila navijačke želje u zakonske kalupe i izvedivo stanje! Imam osjećaj kao da smo iz nule gradili, a zapravo se kretalo iz takvog minusa da je sramota...
  • DZGIS
    1.6k
    3/3 u prvenstvu, nula golova, novi trener, cijela nova ekipa, Boban vodi upravu, usvojen nakon svih jebenih borbi novi statutPaggini

Jebote, nerealno mi je da čitam ovo, ko neki čudan san. I onda još vidim da se Graž javio, pa nerealno jebote

Ne znam jesam ikad ovako uživao i sa ponosom čitao neku stranicu na Zoni... Plače mi se od sreće
  • pencilneck
    951
    Antolić se raspravlja sa stranicom Izbornik na Facebooku nakon zadnje objave u kojoj ga sprdaju. :lol: :lol: :lol:
  • Paggini
    66.1k
    Taman dosao to isto napisati hahaahhaah, pa koliko moraš biti ojađen i jalan da ideš se sa Izbornikom objašnjavati hahahaahah

Ali kako će ga Izbornik oprati u svome kratkom intervjuu nakon prijenosa nedjeljne Mise iz Stobreča
  • rokikaciga
    4.7k
    Dajte nekakve skrinsatove
  • Crusades
    18.1k
    Sad kad digne tužbu protiv Izbornika pa popuši, kao i protiv onog karikaturista :rofl:
  • Thor
    594
    fala bogu da nemam facebook da ne vidim to :rofl:
  • Keyser Soze
    15.7k
    "Meni se ne sviđaju nesposobnjakovići koji sada vode klub, pa sam se učlanio i 2024. i 2025. i navijam za Dinamo. Što će donijeti iduće razdoblje ćemo vidjeti. MOdel koji je ovdje pokrenut postoji u Hajduku od 2011. godine, u još gorem obliku nego ovdje, pa vidimo kako to prolazi. Na kraju krajeva, ne pada mi napamet biti apologet Zdravku Mamiću, da nije bilo mojeg razilaženja s njime nakon pravomoćnosti presude, i dalje bi neuspješno hodali po parkingu Maksimira tražeći rješenja kako preuzeti klub. Ako nisam u pravu s mojim kritikama ovom kvazi socios modelu, to će značiti da je Dinamo uspješan, odnosno uspješniji nego što je bio. Meni je to kao navijaču super."

KREŠIMIRE, zahvaljujući nama na izborima ćeš moći iskazati svoje nezadovoljstvo i mjenjati klub onako kako ti i ostatak naroda želite :wink:
  • Paggini
    66.1k
    Dečki, ne znam jel ste čuli, ali kaže Šokre da nije bilo crnih listi, nije bilo vađenja pojedinaca sa istoka, nije bilo otkaza, nije bilo kamera, sve ste to umislili! Pa evo, mogli ste baklje unijeti, mogli ste vikati protiv svog kluba i svi ste navijali protiv njega!

Ali najviše što me kod njega smeta su profilne na facebooku koje stavlja moja rastavljena sredovječna strina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.