• Mladi Starac
    379
    Sjajan Dominguez!! Bravo mali!!
  • rokikaciga
    4.6k
    Mislim da je danas bez greske odigrao. Bravo Zvone, Dabac i Capellas

Za dzabe smo dobili odlicnog stopera
    rokikaciga

Hehehehe bas se moram ponavljat
  • hardek
    5.7k
    Najviše me impresionira sa skok igrom jer to uopće nisam očekivao. Nije kao od stijene odvaljen kao McKenna al ladno svaki skok uzima.
  • Jima
    373
    Nismo za džaba. Imaju tu Capellas i Olmo svoje prste... Hvala im
  • miro
    7.3k
    Top igrač, baš klasa
  • rokikaciga
    4.6k
    Dzaba je 1.2m eura.
  • Mihaljević
    13.4k
    IMG-0219.jpg
    Bila je, majko, bila je, vrela krv životu mom,
    I ja ću za njom, ja ću za njom!
  • NVKOD
    6.8k
    Svaka čast Dominguezu, stvarno je nevjerojatan igrač, a čovjek igra bez kuka. Malo tko može tako igrati!
  • Ijayi Atiemwen
    3.6k
    Kad se sjetim upisa ovdje treba Mmaeeu još dat šansu…Dominguez majstore :clap:
  • Keyser Soze
    15.6k
    Obratite pozornost na njegove dubinske lopte prema Lisici i Valinčiću kad se digne visoko, uvijek izgleda da će ju stoper presjeć, al svaki put ostane za milimetar kratak koliko je lopta precizna.
  • NitkoBitan
    30.6k
    Ne znam jel se primjetilo i iskomentiralo, ali radi odlicne zamke za zalede te prepoznaje takve situacije, Barcina skola. To je mocan alat uigrane obrambene linije koji se kod nas slabo koristi.
  • NVKOD
    6.8k
    Barcina skola.NitkoBitan

I njega smo dobili praktički za bagatelu. Nisu ista pozicija, ali dati 1.2 milje uz % prodaje za Domingueza kao igrača Barcelone ili dati 2 milke za Radeljića kojem je highlight karijere Sheriff i koji nema nikakvu preprodajnu cijenu bi samo mogao luđak napraviti!

Sergi do polusezone leti na 5 milja na TM-u!
  • rioda
    9.8k

Treba reći i da je jednu situaciju jučer zeznuo, zaostao je i zbog njega nije bilo zaleđe. Ali inače on i McKenna djeluju stvarno kao odličan stoperski par, što će biti tek za mjesec-dva kad se uigraju...
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.