• Zagi
    11.3k
    A tek ulazi u formu. Mirni smo na 9ki.
  • Keyser Soze
    15.6k
    "Posvećujem pobjedu našim navijačima pošto im je sutra rođendan"
  • mlinchica
    3.7k
    Sve kaj ste već rekli. Prava devetka!
    DDB DDB DDBeeeeljo :starstruck:
  • rokikaciga
    4.6k
    Pokretni Petkovic
  • hardek
    5.7k
    Ja bih rekao direktniji a tehnički slabiji (iako ne puno) Petković.

Volio bi da ga suci ipak malo više respektiraju, sličan kriterij su imali i na Kangi. Nema faula dok ga doslovno netko ne digne u zrak i baci na pod. Samo zato što je netko visok i jak ne znači da treba bit jači kontakt za faul, čak kontra ako takav čovjek padne logično je da je vjerovatno fauliran.
  • rokikaciga
    4.6k
    Tehnicki je (realno) rijetko koji napadac u svijetu na razini Petka ali Dion je dovoljno blizu da zazmirim na jedno oko. A opet je puno direktniji, vise u 16ercu, opet sudjeluje i spusta se do stopera, puno brzi i kao da je na drugo razini aerobno
  • Praskaton
    4.4k
    Samo nek on bude na pravom mjestu kako je bio kod prvog gola, za tehniku ćemo onda lako.
  • Mladi Starac
    379
    Volim Zonu :D :D

plačem :D :D
  • Zagi
    11.3k
    Volio bi da ga suci ipak malo više respektiraju, sličan kriterij su imali i na Kangi. Nema faula dok ga doslovno netko ne digne u zrak i baci na pod. Samo zato što je netko visok i jak ne znači da treba bit jači kontakt za faul, čak kontra ako takav čovjek padne logično je da je vjerovatno fauliran.hardek

Ovo je jednostavno novi kriterij za dinamo. Da imamo malog i vižljastog napadača isto bi bilo.
    Čisto i podlo usmjeravanje utakmica i prvenstva.
  • Orc123
    13k
    Bravo Beljo za danasnju izvedbu.....danas cak i puno vise trcao i radio pritisak...takav mora biti uvijek....golovi su bonus
  • Mlađi referent
    13.8k
    Ma jednostavno najbolji all around napadač kojeg smo mogli dovest. Ogroman napredak otkad je otišao iz HNL-a.

Kretnje jednostavno previše elitne za HNL stopere.
  • rioda
    9.9k
    Beljo?

"Moramo pustiti krv da pobijedimo. Dobio je injekciju u vrat da bi igrao dan prije, moram ga pohvaliti." :clap:
  • Crni86
    14.3k
    Odigrao fenomenalnu utakmicu, ali bome kako fino i zrelo govori u intervju nakon utakmice. I konstantno istice momcad, to mi je bas jako lijepo cut i to pogotovo od napadaca.

Istaknuo nevu, istaknuo zadnju liniju. Bas jako jako lijepo, a pokazuje po meni i karakter da jednog dana stavi traku na ruku.
  • Sajla
    12.3k
    ddB odradio sve što špica treba. odmah od prve sekunde dao njihovim stoperima do znanja da nema labavo, ako ovako nastavi mislim da nema sumnje kamo ide titula najboljeg strijelca HNLa.

Snimka-zaslona-2025-07-15-224531.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.