• bluelions
    436
    Partizan i Hajduk večeras:
    - isti dresovi i iste boje
    - crveni karton u drugom poluvremenu
    - izgubili u konf ligi
    - glavni napadači su im srbi

Dobri stari drugovi se dogovorili. Bratstvo i jedinstvo
  • Paggini
    64.8k
    Ahahahahahah @FazeN tko ce sad rakiticu pare vratit koje su trebale doci od sponzora????
  • Dzoni
    1.8k
    U jednoj noći ispao Hajduk i Partizan, obožavam život
  • NB86
    17k
    Citam sad komentare i malo mi ih je i zao,ovi normalniji su u teskoj depresiji
  • shameless86
    666
    nego,fantomi pirotehnike danas nista?niti jedna baklja?
  • Boycie
    3.2k
    Bas ste prasci mali koliko gustate...

6.6mil ovi vrijede...

IMG-20250814-234030-129.jpg
  • Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Najdraži aspekt svakog tovar vulgarisa, među kojima imam par frendova identičnih karakteristika je pretjerana mitomanija. U svakom aspektu kluba.

Tamo gdje mi je mrvicu draža od ostalih su igrači koji potpišu za Hajduk, pa se crtaju formacije, pa se režu klipovi, pa se slušaju podcasti, pere se mozak, pa na kraju bek iz 8. ekipe prvenstva sa kraćim izletom u yo-yo klub Serije A/B postaje Roberto Carlos, Rebić koji je u zadnje tri sezone skupio više kartona nego golova i asistencija postaje najbolje krilo lige, a veznjak 9. ekipe prvenstva kojeg Fulham šalje koledžicom po svijetu postaje Modrić.

Začudo, ni ta perverzna pojačanja nisu dovoljna za prolazak 4. ekipe Albanije. Ma moguće da smo mi svi ostali u krivu.
  • Dr Hofmann
    3.8k
    ,,Nadam se samo da će kreteni nekako proći, kao i Dinamo Tirana i da će onda od njih ispasti golom u 90+. Ako ih Dinamo izbaci iz Europe to je showwww"

Ovo je bila moja želja kad su pravednici među narodima igrali protiv one Zire, a ovo večeras je i nadmašilo moja očekivanja. Jebeš Netflix, YouTube, Hollywood cijeli.

Kakva hrpa idiota, poluproizvoda, degenerika...Pa Sunce ti jebem, od kog su oni sve uspjeli ispasti to je nemoguće. Ali mi smo krivi uvijek.

Nadam se da ih davi do suza
  • Zagreb1992
    2.5k

Mislim da na ovim europskim nisu imali ..bit će da je stislo radi kazne od uefe
  • Common Sense
    1.3k
    Ovi iz Zire se trebaju ozbiljno zapitat od kog su uspjeli ispast.
  • Pavinho
    386
    Morat ce raketa u nadnicu da donese lovu
  • FazeN
    1.2k
    Ahahahahahah FazeN tko ce sad rakiticu pare vratit koje su trebale doci od sponzora????Paggini

Ne mogu vjerovat hahahahaha, nisi ni svjestan koliko je ovo unazadilo Tovare, MINUS MINUS
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.