• Hnlovac
    3k
    dobra im je logistika jer je za nju zaslužna republika Srbija s delijom na vlasti
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    Ja Sam citao komentare i šprdanje sa ciganima of Grabara , od neutralnih navijaca . Tipa sad kad su došle rmpalike nema vas nigdje , nisu zene i djeca pa da ih bijete ili kad vas je 20 na jednog. Usrali ste se, nebi Oni ovo radili da su kod Boysa dosli, boysi bi ih pregazili. Realno su ih poljaci ponizili Jebo dogovore buraz ,to je kao da su dosli i kurcili se na trgu kod nas ,kurac ferka ,cigla pa u vugla . Ja Sam cuo da su cigani napali par auta ,nista vise os toga,klasicno od njih ,kurvinski . Nadam se da su poljaci došli pameti jebala ih srbija
  • Bosskovitz
    18.5k

A i umorni su od svakodnevnog mlaćenja curica i starčadi po prosvjedima. Teška vremena bi došla i za grupu i za klub kad bi vođa pao.
  • desno
    40
    A kakva bi to tek teška vremena bila za građevinsku firmu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.