• Tom Hanks
    3.9k
    Ne mora imati profil da bi pratio šta se piše,a i može mu prenijeti neko
  • Krizy
    59.8k
    Krešimir kaže nema profil na Zoni. Ali je neki dan krasno iskopirao na svom fejsbuku Krizyjevu statistiku oko penala Hajduka. Ne znam zakaj se srami nek ponosno kaže da ovdje ima profil, to je čast i obveza.Noel

Na momačkoj sam, ne znam na koga se odnosi.
    Nisam stigao ni statistiku oko penala riješiti hahaha.
    Tek sam na 6/15 vjenčanja, a vjerojatno ću dobiti još 2 pozivnice. Ne stignem ništa s ovim ritmom.
    Može link? :lol:
  • SAS1987
    18.2k
    Tek sam na 6/15 vjenčanja, a vjerojatno ću dobiti još 2 pozivnice.Krizy

Zivis nocnu moru :lol:
  • Dinamosaur
    2.4k
    Tek sam na 6/15 vjenčanja, a vjerojatno ću dobiti još 2 pozivniceKrizy

sumnjiv si, kolko stavljaš u kuverte?!?++
    Moral buš svoju svadbu napravit na stadionu, nema ti druge
  • jedan u nizu
    14.7k
    Krizy investira u buducnost.
    Jednog dana kad se bude zenio minimum u kuverti ce biti 500 eura.
    A sad svi koji su njega zvali, ce morati uzvratiti dolazak :cool:

926e5009-c10a-48fe-b90e-fa0760f82fcd.png?crop=680%2C453%2Cx0%2Cy0
  • hardek
    5.6k
    Tek sam na 6/15 vjenčanjaKrizy

Dajte gofundme za brata
  • znajdatevolimja
    1.6k

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha pa ja ću se ubit
  • ZgDLions
    1.4k
    Krivo ste shvatili, Krizy svira na svadbama u pratećem bendu Maje Šuput.
    :grin:
  • Krizy
    59.8k
    Zajebani ste :rofl:
  • mali M
    8.4k
    Tek sam na 6/15 vjenčanja, a vjerojatno ću dobiti još 2Krizy

To su te godine :rofl: ja sam u takvim situacijama otišao na 5 svadbi... Svaka ti čast ak ideš na sve :rofl:
  • mali M
    8.4k
    Evo došlo i Zekino pismo... Kako smo mi daleko otišli sa našim modelom i njegovom izvedbom!! Kapa dolje svakome tko se ugradio i sekundu u ovo što sad proživljavamo! Zeko da sad i izgubi funkciju treba mu rezervirati i ugravirati ime u loži na njegov stolac zbog toga što se izložio kad se sve lomilo, ma kakve kikseve u odlukama imao do sada...
  • Thor
    453
    Drago mi je da su neki amandmani prosli i usvojeni od strane IO i da kak se veli "nismo djaba krecili" kad smo si vec dali truda, pisali ih i slali. :clap: kad vidimo sad cjeloviti,konacni prijedlog statuta, bas me interesira koji su amandmani prihvaceni od strane clanstva u odnosu na inicijalni prijedlog. S nestrpljenjem iscekujemo objavu. :victory:
  • vjeko1701
    17.4k
    Krešimir kaže nema profil na Zoni. Ali je neki dan krasno iskopirao na svom fejsbuku Krizyjevu statistiku oko penala Hajduka.Noel

Za neku formu njegove prisutnosti ovdje se davno zna, nebitno kako. Daleko je od jedinog bivšeg funkcionera koji zna kaj se ovdje piše.

Također, kaos koji je ovdje u jednom trenutku zavladio inflacijom novih profila od kojih je velik broj smanjivao kvalitetu i trpeljivost zajednice nije slučajan.

Puno je "bad actora" prohujalo kroz Zonu, hoćeš političkih, hoćeš interesnih botova. Dezinformacije, paljenje, namjerno rušenje i otuđivanje legitimnih forumaša kroz flaming, spam...itd.

Zona je bila jedno od bojišta za Dinamo i dan danas nastavlja to biti. Stroža pravila, povećane sigurnosne provjere, preventivna baniranja, niš od toga nije napravljeno iz hira ili nekog sektašenja.
  • mali M
    8.4k
    meni je drago da su objavili i cifru (25%) koliko je prihvaćeno izmjena i jedan cijeli amandman, dok se tu govorilo da nisu ništ prihvatili tipa 1%

ti inkvizitoru šuti... :lol:
  • Crusades
    17.8k
    Gosponu panduru Statut i demokracija ne silaze sa usana. Četvrta ili peta objava na tu temu u zadnjih 3 tjedana.

Da je bar bio u pola aktivan po tom pitanju dok je bio u klubu, sad bi imali najdemokratičniji Statut u cijeloj Europi. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.