• db-izbjeglica
    18.1k
    onaj lik šta je dobio crveni je cijelu tekmu grlio belju i nije mu dosuđen ni jedan faul.
  • Crni86
    14.1k
    situacija kod kornera, belju stoper drzi sa dvije ruke s leda. Beljo nekako uspjeva uputiti udarac. Nista, nit je var gledao. Apsolutno nista….

Jucer i protiv osijeka cisti faul na belji oni sude kao kontrafaul.

Pa nije bas ni beljo neki tam jazavac pa ajde ne dozivljavaju ga. I da ne bude da trazim da se kmeci, vec zelim rec da je i napadacu puno teze igrat kad se stoperima dopusta da rade sta god zele od tebe.
  • Kumerle
    1.2k
    Da, udaraju stoperi i onda kad Kanga pita kako to nije faul dobije žuti u 20. minuti nakon 3 faula na njemu za žuti.

I naravno onda se dogodi čisti drugi pa 0:4

Naši pametni suci... pogotovo Bel koji viri Miskovicu iz guzice.

Volio bih da su puno mudatiji i neovisniji.
  • Nogo
    8.9k
    https://www.24sata.hr/sport/beljo-za-24sata-gol-vukovaru-je-bio-poklon-mami-za-rodendan-a-dinamo-je-puno-bolji-od-rapida-1068023

Boban me znao smiriti kad su 'štekali' pregovori s Nijemcima, u mojoj se obitelji oduvijek navijalo za vinkovački i zagrebački Dinamo. Volim igrati padel, priča nam u prvom intervjuu nakon dolaska među 'modre'

Zagreb? Ma bez problema sam se snašao ovdje. Živio sam ja u Zagrebu i kad sam se tek rodio, sestra mi ovdje studira, a blizu su i moji Vinkovci. Lako sam se prilagodio na život u Zagrebu. Prvo sam živio u sestrinu stanu, ona ionako radi na sezoni u Makarskoj, ali sad sam pronašao svoj stan i sve je baš kako treba, kaže nam Dion Drena Beljo (23).

Beljo: Uživao sam u dokumentarcu o Anelki
    Novi napadač Dinama već se predstavio i navijačima "modrih", prvo je u Osijeku zaradio dva šava na arkadi, a onda se u prvom domaćem dvoboju protiv Vukovara predstavio - prvijencem. Ipak, nas je zanimalo otkud na profilnoj slici njegova WhatsAppa - Nicolas Anelka!

- Ha, ha, na Netflixu je prije nekoliko godina izašao dokumentarni film o Nicolasu Anelki, pa sam se baš oduševio. Mojem najboljem prijatelju je najdraži igrač Thierry Henry, pa smo našli jednu njihovu zajedničku sliku, ja na WhatsAppu imam Anelku, a on Henryja. Ne mogu reći da mi je najdraži igrač, slabo ga se sjećam, ali me oduševio taj film - kaže sa smiješkom Beljo.

Njegov transfer iz Augsburga u Dinamo pretvorio se u pravu ljetnu sapunicu, kako se on osjećao u to vrijeme?

- Da, bilo je dosta nervoze ovoga ljeta, dosta je trajao taj moj dolazak u Dinamo. Još onda kad vidite da Nijemci odugovlače sa svime, da me žele zadržati, postanete i malo zabrinuti. Jasno sam ljudima u klubu rekao kakvi su mi planovi, kakve moje želje, a to je bio samo odlazak u Dinamo. Oni se s tim baš nisu slagali - priča Beljo pa nastavlja:

- OK, prvih nekoliko ponuda Dinama im nisu ni financijski odgovarale, pa sam počeo i malo misliti negativno. I da se cijeli transfer možda neće završiti, da ću ostati u Njemačkoj. Ipak su ljudi iz kluba odlučivali o svemu, sve je bilo u njihovim rukama. Na kraju se sve završilo po mojim željama, nitko sretniji od mene.

'Boban me smirivao'
    Beljo se tih dana često čuo i sa Zvonimirom Bobanom.

- Dosta smo puta bili na telefonu, čuli smo se svako malo. I bio je prilično izravan, jasno je komunicirao kako mu je moj dolazak glavna napadačka ideja ljetnog prijelaznog roka. Svakodnevno sam bio i na telefonu sa svojim agentom Srđanom Lakićem, ali me Boban znao nazvati, nekako me i smiriti. Cijelo mi je vrijeme ponavljao da me Dinamo želi, da ne odustaju od mene, da će se sve uspješno riješiti.

Koliko je vam je lakše što ste u Dinamo stigli u transferu, a ne opet negdje otišli kao posuđen igrač?

- Ma to je velika razlika, ne mogu vam ni opisati koliko me to čini mirnijim. Sad znam da ću se ovdje zadržati dulje, a to jako utječe i na brojne nenogometne stvari koje ljudi izvan sporta možda i ne razumiju. Nema više selidbi, mijenjanja prebivališta, otvaranja novih bankovnih računa..., puno takvih bitnih, ali i opterećujućih stvari.

'Navijalo se za Dinamo'
    U obitelji Beljo oduvijek se navijalo za...?

- Dva Dinama. Vinkovački i zagrebački. To sam naslijedio od dide i tate, ma to je u našoj obitelji kao kućni odgoj. Kao klinac sam bio na nekoliko turnira s Dinamom, posljednjih je godina bilo dosta glasina i pregovora oko mojega dolaska u Maksimir, ali sad su se konačno sve stvari poklopile kako treba. Kao da mi prije nije bilo suđeno da dođem ovdje.

Postojale su i glasine kako ste jednom odbili dolazak u Dinamo jer niste željeli biti pričuva Bruni Petkoviću, a kako Dinamo igra s jednim napadačem bilo je jasno da će on imati prednost...

- Ma joj, u medije često isplivaju neke krive, vjerojatno medijima najzanimljivije stvari. Imam veliki respekt prema Petkoviću kao igraču, ali ta priča nema nikakve podloge, uvijek su postojale neke druge stvari u pozadini zbog kojih ne bi završio u Dinamu.

Kako vam se sviđa ovaj novi, današnji Dinamo?

- Jako mi se sviđa, mlada smo momčad, na treninzima se dobro radi, a stvarno imamo puno igrača koji mogu igrati u početnoj postavi. Već je i trener znao naglasiti da mu brojni igrači daju glavobolje, ne zna ni sam koga staviti u prvih 11. Drago mi je što sam dio takve momčadi, svaki igrač je motiviran, svi žele pomoći Dinamu.

'Gol je dar za mamu'
    Dinamo je u prve dvije utakmice ostvario dvije pobjede...

- Prve dvije utakmice smo odigrali dobro, ali to još nije 'to', možemo i moramo puno bolje. Imamo veliku kvalitetu, strašan potencijal, samo se moramo još bolje uigrati. Kažem, nije to bilo loše za prve dvije utakmice, još nismo primili gol, ali prvo poluvrijeme u Osijeku je moglo otići i na njihovu stranu. Moramo izgledati još suverenije.

Vi ste u Osijeku dobili dva šava na arkadi, protiv Vukovara postigli prvi gol za Dinamo.

- Bio sam malo ošamućen u Osijeku, doktor Smodek mi je na poluvremenu šivao arkadu, kasnije sam smiješno izgledao s onom kapicom na glavi. Ali glavno da smo pobijedili. Protiv Vukovara mi nije išlo u prvom dijelu, lopta nije htjela u gol, ali imamo toliko dobrih i kvalitetnih suigrača na stranama koji su moćni 'jedan na jedan'. I samo se moram naći na pravome mjestu, tamo sam bio nakon onog sjajnog ubačaja Lisice.

Koga ste prvo nazvali poslije tog pogotka?

- Taj gol mi je stvarno donio veliko olakšanje, baš sam odahnuo nakon što je lopta ušla u mrežu. Poslije utakmice sam prvo nazvao mamu, njoj je taj dan bio rođendan, tako da je moj gol protiv Vukovara poklon za mamu. I njoj posvećujem svoj prvijenac za Dinamo.

Prošle ste sezone s Rapidom stigli do četvrtfinala Konferencijske lige, kako biste usporedili ovaj Dinamo s prošlogodišnjim Rapidom?

- Ma Dinamo je puno kvalitetniji od Rapida, tu nema spora. Opet, Europska liga je puno kvalitetnija od Konferencijske lige, tu ima jako puno klubova iz Liga petice, tu su i prvaci nekih drugih snažnih liga. U Konferencijskoj ligi ima dosta slabijih suparnika, mi smo u ligaškoj fazi od ozbiljnijih klubova imali tek Kopenhagen. A onda u nokaut fazi dobili Borac. Uz sav respekt svakome, takvim se suparnicima ne možete nadati u nokaut fazi Europske lige.

'Dinamo može proći ligaški dio Europske lige'
    Što može Dinamo u Europi?

- Može se nadmetati sa svima, kako upoznajemo jedni druge na treninzima, vidimo da možemo igrati sa svima. Naravno, i proći taj ligaški dio Europske lige. A onda sve ovisi o ždrijebu, tad se igraju dvije utakmice, onda je sve moguće. Vjerujem da Dinamo može daleko dogurati u Europi ove sezone.

Navijače više zanima što će se događati u HNL-u.

- Tu su očekivanja sasvim jasna, ne moram ni pričati što se očekuje od Dinama na domaćoj sceni. Posebice nakon izgubljenog naslova i Kupa iz prošle sezone. Imamo veliku želju i motivaciju vratiti trofeje u Maksimir, vratiti u Zagreb naslov prvaka. I razveseliti navijače, Dinamo mora opet biti najbolji u Hrvatskoj, o tome nema ni priče.

Što od sebe očekujete na osobnoj razini? Navijači vas već vide na 20-ak golova u sezoni...

- Ne volim javno govoriti o brojkama i ciljevima, želim što više biti na raspolaganju treneru, pomoći momčadi da ispunimo klupske ciljeve. Jasno, napadač sam, znam da se od mene očekuju golovi i asistencije, vjerujem da ću isporučiti što se od mene i očekuje.

Dolaskom u Dinamo bit ćete i korak bliže povratku među "vatrene".

- Sigurno, ipak je ovo Dinamo. Velika mi je želja, kao i svakom hrvatskom igraču, biti sljedeće sezone dio hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Svjestan sam kako su napadači Dinama uvijek pod povećalom, a samo se dobrim igrama, golovima i uspješnim rezultatima mogu vratiti u reprezentaciju.

I za kraj, kako najviše provodite slobodno vrijeme?

- A klasika, igram igrice, gledam filmove i serije, odem ponekad u kino. I ako imam slobodan dan volim odigrati padel. U Beču sam često s igračima iz kluba slobodne dane provodio igrajući padel, u Zagrebu se još nisam okušao po tom pitanju - završio je Beljo.
  • Nogo
    8.9k

Baci pogled iznad :P
  • Sajla
    12.2k
    U Beču sam često s igračima iz kluba slobodne dane provodio igrajući padel, u Zagrebu se još nisam okušao po tom pitanjuNogo

reci Stojku i Paviću da te sljedeći put povedu na velesajam :)
  • ksapi
    5.6k

I Kule je viđen tamo nedavno :cool:
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.