• The Undertaker
    8.5k
    Tako se i meni učinilo sa tribine ali bez snimke ne mogu biti siguran.
  • Sajla
    11.9k
    ako je ovo crveni za Kolingera, ono na Villaru je dupli i 3 mjeseca zatvora
  • Zvonkec
    307
    ja sam na moru pa sam na laptopu gledo pogodila ga je lopta u kuk (ziher ga ima he,he) i eventualno okrznula ruku nakon kaj se odbila
  • Sportskifanatik
    608
    Ovaj bel je katastrofa. Nema nikakav kriterij,nesto sudi nesto ne,nesto je zuti nesto nije. Digle tlak meni pred tvom kaj nemam veze s tekmom kamoli ovima na stadionu
  • rokikaciga
    4.1k
    Oni su zadovoljni jer vuce za tovariju
  • Crni86
    14k
    Bela, pajaca i slicne sterat u tri lijepe. Uzas. Klubovi su mam losi, ali suci su nam duplo losji.
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    Kod nas je teško biti sudac kad Hajduku samo valja kad navlaci za njih. Kad sudi normalno oni nemaju šanse i onda se pokrece hajka protiv sudca. Nemoguce je da Oni kazu i kad izgube i kad se sudi protiv njih sudac je bio dobar. I da on onda zasluzio respekt pa da dobijemo sudca koji moze audition derbi bez da se vuku repovi. Kad su Ono izgubili a da nije neko bio kriv, obicno sudac. Pa kad prime 5 komada oni ce reci sudac kriv ,na 0-0 nij sudio cist penal ,bila bi to onda druga utakmica :lol:
    Svi se Boje audit u Splitu i njima . A pritisak raste iz Dana u dan
  • Pacho
    3.6k

Pa oni za sezone u kojima su zavrsavali na -30 ladno tvrde da ih je neki nedosudeni penal u Rujnu slomio i izbacio iz utrke za naslov.
  • Sajla
    11.9k
    da ponovim kaj sam napisao prije nekih pol godine:
    "ako sudi Bel, onda se već unaprijed zna kakva će to biti utakmica. "pustit će igru", tj. bit će nekoliko mesarskih startova nakon kojih će on samo odmahnuti rukom ili možda dosuditi prekršaj, ali bez kartona. nakon što to izazove nervozu kod igrača, trenera, publike i svi budu na rubu incidenta, onda će dosuditi žuti karton za neki sasvim običan faul pa će svi još više podivljati. bit će još par kartona, a nakon utakmice repovi u stilu "da mu je dosudio onaj prvi koji je bio još gori, to bi bilo isključenje pa N.N. ne bi zabio/asistirao/nešto". nadoknada će biti ili smiješno duga ili prekratka.
    ovaj opis vrijedi za 90% utakmica koje on sudi, ne vjerujem da će sad biti nešto posebno drugačije."
  • Paggini
    63.9k
    Bel ne sudi za tovare, nego je kompletni antitalent. Ne sjecam se stvarno evo nijedne utakmice koju je sudio a da sam rekao "dobar je bio", a gledam vise manje svaku HNL utakmicu i svaku utakmicu koju sudi ga opsujem barem triput.

Potpuni klaun
  • Dadox
    676
    Jbga čovjek ne vidi ni jedno gaženje,ali ovo je bilo u 16 m pa mu je VAR pomogao.
  • Dr Hofmann
    3.7k
    Bel je teški jazavac od suca. Zapamtio sam ga na naše dvije tekme, dva ,, gostovanja". U Kranjči 2-2 protiv Lokomotive pretprošle sezone, i prošle sezone 2-2 u Gorici. Teški anitalent, nepokretan, bez smisla i osjećaja za išta, a glumi nekog autoriteta s izgledom redara
  • Sportskifanatik
    608
    I onda ovo sudi bez da je trepnuo a prosli penal mu treba var
  • Jay
    2.5k
    Zvone ti si mi jedina nada, traži strane suce ko Boga te molim.
  • Jos-Optimus
    6.9k
    Ma ne trebaju strani suci, samo treba ne izmišljati i stavljati Ercega da sudi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.