• Bosskovitz
    18.3k

Sve ovisi kaj su i kako pregovarali. S dobrom kreativom i strateškim pristupom, od Hrvatske možeš napraviti street style modna čuda jer su ti naši kvadratići prezahvalni upravo za estetske trendove koji danas dominiraju. Zato su recimo uzeli Jamajku koja ni po čemu ne zaslužuje biti u drugom tieru, ali će od nje napraviti priču.
  • Nolifer
    12k
    Neko će pomisliti, pa tovari su sad još bliže repki radi Adidasa :lol: :scream: :rofl:
  • NORTE
    18k
    ove boje su od Celtica hahah, koji je isto na adidasu, bome su se oni sjebaliPaggini

I od Venezije.
    Meni je taj novi dres Rome nikakav baš zbog te zelene koja im ni ne paše.
  • prefontaine
    3.1k
    Dres/majica toliko moćni, s bezveznim bojama koje bi ga identificirale s nekim klubom da bi ga komotno i navijač Lazija mogao nositi.
  • Bosskovitz
    18.3k
    Evo popravili su fa u photoshopu:

adidas%20as%20roma%20edit%20%283%29.jpg
  • superSantos
    3.1k
    s bezveznim bojamaprefontaine

To su sve boje klubova čijom je fuzijom 1927. nastala Roma
  • Peškaman
    7.5k
    Gostujući dres Zrinjskog.

FB-IMG-1754039563687.jpg

IMG-20250801-111453.jpg
  • Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Genoa izbacila novi gostujući dres:

UB311-P3-HWGENA01.webp

Idealan za otploviti iz upravo Genoe i usput zauzeti Antiohiju na putu do Jeruzalema.
  • Paggini
    62.1k
    Koliko sam čitao, inspiracija je to da je klub osnovan od Engleza, ako se ne varam?

Bilo kako bilo, dosta sramotno ako ti je cijeli jebeni dres posveta drugoj naciji koju boli pimpek za tvoj klub

Jedan od rijetkih Kappa failova
  • Sajla
    11.6k
    ne čudi me, puno klubova u Italiji su osnovali Englezi, djelomično je to razlog zašto Milan ima englesku zastavu preko pola grba.
  • Paggini
    62.1k

A da, to nisam ni povezivao, zanimljivo. Bilo kako bilo, jazavo mi je to, ne bih ni mrtav nosio zastavu engleske na tipa Dinamovom dresu
  • dZg1986
    525
    Zar nije da oni to imaju jer je to simbol grada Milana i da nema veze sa Engleskom?
  • Sajla
    11.6k
    ovisi koga pitaš :) Englezi jesu osnovali AC Milan, pa sad... sretna slučajnost..? da se preselim u Nizozemsku, regija Brabant i osnujem tamo klub, u grb bih stavio crven-bijeli-plavi i crvena i bijela polja i to ne bi imalo veze s Hrvatskom ;)
  • Paggini
    62.1k
    Kolega @Lighttt mi je dojavio u inbox info koji nisam znao, ovo je zastava grada navodno

genoa_flag__by_politicalflags_dbqwirt-fullview.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9NTI2IiwicGF0aCI6IlwvZlwvMjAxMjdkMjUtYzYyMi00N2ZlLTkyNTItYTZlNDgwMTQzOTVmXC9kYnF3aXJ0LWVjYzI3N2ZlLWRjMjQtNGI3ZS1hNDlmLTZhODRiZDg2OTc1YS5qcGciLCJ3aWR0aCI6Ijw9MTAyNCJ9XV0sImF1ZCI6WyJ1cm46c2VydmljZTppbWFnZS5vcGVyYXRpb25zIl19.5hvpJZoVruB37p9Lerk_OA8__uHdOC2mnyxXTtpFOs0

Isprike kappi, isprike klubu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.