• Sajla
    11.3k
    Nevjerojatno je da ista firma stavlja svoj logo na onu neukusnu fluorescentnu uvredu za oči s juga i ovaj Romin retro komad stila.
  • Bosskovitz
    18k

Ozbiljna perverzija. Jako se veselim prelasku repke na Adidas, izbacili su zadnjih godinu-dvije u originals varijanti dresova za neke repke al pari s ovim dresom Rome, čista ljepota. Znači ova Argentina:

Argentina_Anniversary_Jersey_Blue_JF2641_HM1.jpg

I još više ova Kolumbija:

colombia-9-min.jpg

I ovaj Meksiko:

Mexico_Gold_Jersey_Black_JF2639_HM5.jpg

I doslovno sve od oproštajne kolekcije za Njemačku:

germany8-min_b0dde650-d8db-42ec-9cd8-f531b2d275c6.jpg?v=1742374654

Germany_Anniversary_Jersey_Blue_JY1315_01_laydown.jpg
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Za Meksiko opcenito rade brutalnu robu, ali i kosta fino. :lol:
  • Ijayi Atiemwen
    3.4k
    I još više ova Venezuela:Bosskovitz

Kolumbija*
  • NitkoBitan
    29.5k
    Ozbiljna perverzija. Jako se veselim prelasku repke na Adidas, izbacili su zadnjih godinu-dvije u originals varijanti dresova za neke repkeBosskovitz

Znas mozda u koju ce nas kategoriju stavit adidas?
  • Ritam Ulice
    1.1k
    Tottenham s ovim crnim dresovima doslovno dominira
  • Droljo
    19.2k
    Znas mozda u koju ce nas kategoriju stavit adidas?NitkoBitan

Jel se zajebavaš ili šta?
  • NitkoBitan
    29.5k
    Zasto bi se zajebavao? Znam da su klubovi kategorizirani. Ocito neke repke imaju bolji status cim dobivaju originals dresove, pa po tome pretpostavljam da i za reprezentacije postoji kategorizacija, ne na kataloskoj razini al po nekoj "prioritetnoj" listi. Pitam Bossa kome je to bransa, mozda nesto zna.
  • Bosskovitz
    18k

Mislim da Adidas ima neka 4 tiera za repke. Prvi su baš ove ogromne repke - Njemačka, Argentina, Italija, Španjolska - njima teško da ikako možemo konkurirati naprosto s obzirom da imamo toliko puta manje stanovnika, tako da gotovo sigurno nećemo upasti u prvi nego ćemo se naći u drugom s Belgijom, Meksikom, Kolumbijom, Čileom, Japanom i Jamajkom. To je otprilike i razina na kojoj smo bili kod Nikea, negdje između Premiuma i Elitea ovako od oka - ti tierovi nisu nešto posve formalno s jasnim granicama, ima tu dosta fluidnosti.

Ako ne dobijemo neki 'welcome' originals edition za potpis, vjerojatno će se to sačuvati za neku obljetnicu. One koje mi prve padaju na pamet, a da bi se mogle iskoristiti uskoro su:

• 30. obljetnica prvog nastupa na nekom velikom turniru (2026)
    • 115. obljetnica osnutka Hrvatskog nogometnog saveza (2027)
    • 30. obljetnica prve osvojene medalje (2028)
    • 90. obljetnica prve službene utakmice hrvatske nogometne reprezentacije (2030)

Nekako mi ova 115. godišnjica HNS-a djeluje najsmislenije jer je ona Kolumbija gore bila za 100. godišnjicu njihovog saveza, Njemačka za 125. godišnjicu njihovog, Aston Villa za 150. rođendan kluba, Bayern i Ajax za 125. rođendan kluba, no opet onaj argentinski dres je za 50. godišnjicu suradnje Adidasa i Argentine kaj zvuči kao da su tražili izliku za napraviti taj dres jer ta suradnja nije trajala neprekinuto pedeset godina.

Kad smo kod toga, zaboravio sam i ove dvije jebene ljepote, Ajax i Aston Villa:

ajax-125-th-anniversary-kit%20%288%29.jpg

ajax-125-th-anniversary-kit%20%286%29.jpg

villa-150th-anniversary-kit%20%284%29.jpg

93973851-0-image-a-1_1736539929425.jpg

Iako, sad vidim, Villa nije Originals.
  • nemapredaje
    5.6k

Ako ćemo u detalje, nije isti logo :wink:
  • Sajla
    11.3k
    nije isti logo, zato sam i napisao ista firma ;)
  • jedan u nizu
    14.2k

defnitivno smo manje trziste od najvecih zemalja i sigurno necemo tamo upasti.
    Cak bi i rekao da necemo biti u rangu sa Japanom, Meksikom ili Kolumbijom iz izstog razloga, jednostavno nas je premalo.

Ali mislim da smo sa zadnja dva prvesntva i Modricem kao nekakvim flagshipom, stekli dosta veliku popularnost u svijetu nogometa. Sve vise na nekim streamerima, youtuberima ili nekom trecem vidim dres hrvatske repke. Cak mi je neki stand-up nekog lika izbacio algoritam i na nekom svom nastupu nosi nas dres. Sigurno i dosta fanova Reala kupi dres nase repke zbog Modrica.
    Pa mislim da smo po tome skupili dosta respecta i od proizvodaca opreme i da nas ipak gledaju malo drugacijim ocima, nego samo na naciju od 4 mil ljudi.

btw nadam se da su svjesni da nas ima jos toliko valjda po dijaspori, gdje bi vise ljudi kupilo dres nego ljudi unutar nasih granica :cool:
  • Droljo
    19.2k

Sori. Očekivao sam da smo u prvom ešalonu sa pola snage. To treba ispregovarat ili nećemo Adidas i nek si ga pljugaju.
  • Filip85
    374
    Jako se veselim prelasku repke na AdidasBosskovitz

Vratite Lotto... :grin:

p,s, argentinski je top ! Možda si ga piknem za kolekciju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.