• skener
    5.2k
    Da li godišnjaci za sjever trebaju išta raditi, preuzimati online kartu ili imaju slobodan ulaz danas na zapad?M77

Ne treba ništa. Godišnja za sjever danas vrijedi i za Zapad
  • NitkoBitan
    29.1k
    Ne trebas nista, ulazis sa godisnjom za sjever.
  • Crni86
    12.7k
    ja se samo nadam da su ljudi u klubu dobro procijeili koliki broj godisnjaka ce doc i da nebu nastao kaos.

Jos izdaju karte s obiljezenim sjedalima…
  • pešća
    440
    Bilo bi dobro da klub napomene kako je danas na snazi "tko prvi njegova stolica". U početku se bili klasični zasivljeni sektori za godišnjake sa zapada, a ostatak se prodaje i to izgleda dobro. Koja su mjesta za nas sa sjevera? U teoriji gdje god da sjednem netko može doć do mene i dić me kako je to njegovo mjesto. Odnosno neću se ustat nego će bit problema.
  • deda
    38.7k
    S obzirom na potražnju mogu vam reći neslužbeno da će se ramotriti i otvaranje tribine zapad gore u slučaju potrebe.
  • rokikaciga
    3k
    Stavili su objavu na instagram da je odabir stolica danas slobodan.
  • shameless86
    365
    objavljeno maloprije
  • DiddyGuela
    3.8k
    Nisam bio u mogucnosti pratiti novosti u vezi kluba proteklih nekoliko dana pa se ispricavam ako je netko vec postavio slicno pitanje. Zanima me gdje se danas moze pratiti utakmica, na kojoj platformi? Trebam li platiti D+ aplikaciju za gledanje danasnje tekme? Vidio sam nekakvu poruku na mailu u vezi toga pa nisam siguran jesam li dobro shvatio...
  • hardek
    5.2k
    Šteta, očekivao sam da McKenna neće igrati jer nije prošao nikakve pripreme ali sam se nadao bar 20-tak minuta za Belju
  • deda
    38.7k
    Da. Moraš se pretplatiti na Dinamo+ .
  • znajdatevolimja
    1.4k
    Oce nas bit preko 2 soma?
  • deda
    38.7k
    Bit će bar 5.
  • don
    14.3k
    šta ne može se više uzet misečna pretplata da pogledamo utakmicu već samo godišnja za 19e? Koja glupost :lol:

ali ajde, uzet će se godišnja zbog današnje utakmice iako san siguran da će aplikacija bit korištena ka i prošle godine, nikako.
  • Orc123
    12.6k
    deda, meni uzimaju svaki mjesec 2 eura, to tako od kad je aplikacija uvedena i pise da mi se opet automatski naplacuje mjesec dana 25.7. dal meni vrijedi sad to, danas cu moc gledat jel tako? Ne moram sad uplacivati 19 eura opet?
  • deda
    38.7k
    Moći ćeš uredno gledat. Inače dečki su rekli da će se ozbiljnije pristupit sadrzajima na aplikaciji. Bilo je i razmišljanja o gašenju, ali se shvatilo da je to super stvar samo se mora ozbiljnije odrađivati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.