• Jos-Optimus
    6.3k
    rano si počeo ove sezone
  • ElDorado
    4.5k
    Zadnja dva gola 6 igraca stoji u liniji ko pioniri. Uzas. Slazem se ne znam tko je procijenio da Soldo ima prednost pred Kačom. Užasan igrač. Živković takodjer. Hoxhu prodat, Lisica za sad nula bodova. Špika imao najviše driblinga. Za sada pozitiva presing i trka, lijeva strana prvo poluvrijeme.
  • Omake
    10.2k
    Jedino konstantno dobro kroz ove tri utakmice, lijevi bek je od slabosti postao možda i jedna od jačih poziciji.
  • OsamŠest
    5.7k
    Za ovo i služe pripreme. Da se vidi tko može, tko je može, koga još dovesti, koga se riješiti. Nema panike..
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Dakle. Kaj se moze rec nakon dve tekme. Rekao bih da smo sitnicu bolji u presingu i trci neg prije. Makar je to opcenito na pripremama izgledalo bolje, i kod drugih trenera, nego li na kraju na terenu.

Ostatak identican kao prosle sezone. Prvo poluvrijeme solidno sa jalovim posijedom uz minimalan broj stvorenih prilika. Ali barem nismo puno dopustali osim naravno obligatorne zicercine za protivnika.

Drugo bas uzasno. Naprijed jos slabiji. A otraga se otvorili. Realno su nas nadigrali u drugom, ako ne i prek cijele tekme. Jer po stvorenim sansama smo tu negdje usprkos superiornom posijedu.

Moram rec da sam kisel nakon sto smo primili u 3 tekme 6 komada, makar sad bio tituliran pljuvacem. I znam da su pripreme ali jednostavno si ne mogu pomoc. Zao mi je.

Takoder, neovisno o ovome, mislim da smo igracki slabiji neg prosle sezone. Sto je ubiti i realno i za ocekivat. Pitanje je sada tko ce od nasih igraca na koje se kockamo eksplodirat. I hoce li to bit dovoljan broj.

Ja mislim da nam je jos uvijek nuzno potreban jedan stoper za prvih 11. Jedna prava klasicna 6ica koja je za prvih 11 ili barem rubna po kvaliteti. Jedno krilo bilo desno ili lijevo za prvih 11. I naravno spica za prvih 11. Sve ostale pozicije mi se cini vrlo dobro popunjene i po kvaliteti i po kvantiteti.

Stoperi su mi izuzetno tanki. Dominguez je kocka, makar mi djeluje solidno. A jedini dobar stoper je Galesic. Jakir mi je pre mlad da se mozemo oslanjat na njega. KTCa ne zelim vidjet u prvih 11. A Zile mi je u najbolju ruku rotacija.

U vezi smo dobro popunjeni na svim pozicijama osim 6ice, koja jednostavno fali. I Soldo i Mudrazija mi se cine kao korisni igraci. Ali mi i dalje nije jasno pustanje Kaca koji mi je bolji od obijice.

Krila su tuzna za gledat. Jedini vrijedan spomena je Varela. Zasto smo dali 1,3m za Lisicu mi je misterij, jer od ovoga sto sam vidio ne vidim ni naznake icega, sto bi nam moglo bit od koristi, za razliku od apsolutni svih ostalih igraca koje smo doveli. Lisica mi djeluje kao Spikic bez tehnike.

Spica je evidentno potrebna i mislim da bi sa top spicom, Kuletom i Kulusicem bili super popunjeni.

I jasno je da se sve ovo moze iskazat kao glupost jer su ovo na kraju pripreme. Ali ovo je moj dojam za sada. I mislim da je kljucna stvar u ovom trenutku, kao sto sam vec naveo, hoce li igraci na koje se u neku ruku kockamo ispast dobri ili ne.
  • Crle
    1.1k
    Koja je uopće poanta u prpremnoj držati prvih 11, napraviti 3 zamjene i recimo pobijediti Široki sa 3:1? Ovdje se vidi tko može skupa, tko ne, tko je ok rotacija a tko nije.
  • FrodoJePurger
    370
    1. Poluvrijeme bi rekao da su svi bili odlicni osim Ljubičića, RPG je bio malo spor prema nazad ali to je za očekivati pošto su na pripremama.

2. Poluvrijeme su mi se jedino istaknuli Villar, Špikić i Dominquez, ostali... ne znam šta bi rekao. Npr. Lisica ništa nije napravio na krilu osim što je imao dva ubačaja unutra, Mudri je lutao po terenuo kao i Soldo kaj je bio kriv za 2 gola. Živković također užas za sada, totalno pogubljen. Ostali se nisu ništa istaknuli, čak ni Varella koji je imao više izgubljenih lopti nego prodora.

Razumijem da su pripreme, ali da moramo primiti 6 komada u 3 tekme, nemoramo. Nije još ovo dobro, ima puno posla i nadam se da će se ekipa posložiti.

Također, fali nam desno krilo i napadač sigurno. Obrambeni, lijevo krilo i čak po meni 10. ako ćemo imati viška love.

Nije strašno ima vremena. AJMO DINAMO :heart:
  • Crni86
    12.2k
    treba radit i na samopouzdnaju ekipe. Ovakvim partijama to se sigurno nece postic vec se dobiva bas suprotan efekt. Nije smak svijeta, ali ne treba kao noj zabijat glavu u pijesak i vikat to su samo pripremne.

6 golova u 3 tekme nakon prosle sezone je uzas. A dovoljno govori i Kovina reakcija koju je kolega prenio.
  • Crusades
    16.7k
    Kovacevic bi mogao proc kao onaj u Milanu kojem je ZB htio dat otkaz nakon 10 dana. Nije mi ni nerealan scenarij da ga ZB makne prije pocetka sezone.emilperska

Ma do kraja priprema bi i Zvonu trebalo maknut
  • Crle
    1.1k
    Pa koje samopouzdanje gdje imaš neku lažnu sigurnost sa priprema i onda ne možeš protiv Gorice, Varaždina, Lokomotive... jer oni grizu u službenim?

I nek misle da će trebati za pobjede trčati ovakav presing i duplo.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Pa dečki dragi, mora se sve istestirati i iskombinirati, pripreme su, nevjerovatno mi je da netko gleda rezultat, to je doslovce nebitna stavka, kao i zaključivanje za Kačavendu. Nije bio na potrebnoj razini, možda neće biti ni Soldo, ali dajmo mu vremena i utakmica kao Kač. Iz Dinama je, uostalom, iskomunicirano da je Kačavenda odlučio otići kad mu je prezentirano koji je u hijerarhiji, tako da ga nije nitko potjerao.

I, dežurni dušebrižnici neka ne brinu, vratit će se u rupe kad Dinamo počne igrati onako kako želimo
  • tp1997
    1.6k
    I, dežurni dušebrižnici neka ne brinu, vratit će se u rupe kad Dinamo počne igrati onako kako želimoJos-Optimus

Problem je što tu mantru slušamo još od Jakirovog mandata. Tad smo se provukli, prošle sezone ćorak, promijenili i igrače i trenere i ljude na čelu, a bogme se i dalje ne vidi pomak.

Ne možeš kriviti ljude što su nakon svega skeptični.
  • Crni86
    12.2k
    koje samopouzdanjeCrle

Ono zbog kojeg je rijeka imala najmanje primljenih golova, a mi najvise.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    ako vidiš sličnosti sa prošlom sezonom onda imaš ozbiljan problem, jako ozbiljan.
  • badjibadara
    6.2k
    Ima tu dobrih stvari koje se mora nadogradjivati. Mali Jakir u zadnjoj liniji, opusten i precizan, kemija izmedju Vidovica i Stojkovica, kako samo pletu da je milina gledati. Konacno malo stabilnosti na lijevom beku. Kule nabrijan i fokusiran u napadu. Varela brz kao munja. Bude to sve ok
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.