• Davieboy86
    634
    Meni u Bavarskoj ubrzo poštar donosi bonkase. Kao gospodinu. Uz potpis. Nadam se da ce stici ubrzo. Prije sazetaka…
  • Agramer86
    613
    Mislio sam da nam je nakon onakve prošle sezone svima dosta nogometa, a ono nikad praćenije utakmice priprema.
  • mlkaskic
    237
    Boban nam je vratio nadu… :starstruck:
  • gaTeDZG
    1.7k
    Očekujem kmečanje južno-tužnih "boraca za čist nogomet" da smo zatvorili utakmicu za medije kako bi ju namjestili da dobijemo i širimo strah među petokrakim redovima...

yF1ecs.jpg
  • FrodoJePurger
    369
    Bude onda highlights ili ne nisam pohvatal?
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Poslije after uz golove Veldina Karića i Tomislava Gondžića...

• Droljo
    17.9k
    Jel to završilo više?
  • skener
    4.6k
    Jel to završilo više?Droljo

Davno :lol:

Ali pobjedili smo pa se nema o čemu pisat
  • Ivan0302
    961
    završilo ima 20 minuta
  • Droljo
    17.9k
    Ja sem šokeran! Absolutne šokeran!
  • prefontaine
    2.6k
    Stvarno ste u kurcu. Kad gubimo secira se svaki napad, svaki dodir, pa čak i jel pomoćni trener češe jaja na cooling breaku. A kad ih trpamo, od 15.min drugog poluvremena nemate nikakvih komentara. Nikakvi ste vi navijači.
  • NitkoBitan
    28.3k
    Kako je moguce da Dinamo potrosi 11 milijuna eura i ne zabije 11 golova?
  • hardek
    5.1k
    Nadam se da mali od youtuba radi punom parom već
  • Nolifer
    11.8k

Hahah, dobar dobar :lol:

• skener
    4.6k
    Mario Kovačević bio je, jasno, jako zadovoljan viđenim:

- Jučer sam rekao, vjerujem da će biti bolje, a i bilo je. 70 minuta baš onako kako smo htjeli, posebno prvim poluvremenom mogu biti zadovoljan. Dominirali smo od prve minute, dali lijepe golove, žao mi je jedino Galešića, malo je okrenuo zglob, nadam se da nije teža ozljeda. Primili smo taj gol dok je on bio ozlijeđen. I drugi dio dečki su ušli dobro, dali smo gol, možda smo mogli i više.

- Prvi dio priprema odradili smo dobro, idemo dalje, trenirati jako. Puno još imamo utakmica i treninga do početka. Svi su jučer malo bili u strahu, prve utakmice su jako zeznute. Danas smo bili puno brži, agresivniji, to se odmah vidjelo. To je način na koji ćemo i dalje raditi. Igrali smo jednostavno, brzo, bili puno čvršći, po bokovima jako dobri, baš kako sam sve i tražio igrače. Hoxha i Cordoba su radili probleme i ulazili u prilike. Imali smo puno kornera, dobrih centaršuta Mišića, trebali smo koji gol po meni dati i iz prekida. Radit ćemo još na prekidima.

Pričao je trener Dinama još malo o mogućoj ozljedi Galešića:

- Vjerujem da nije ništa teže, stao je malo krivo, ali sačekat ćemo i vidjet što će reći doktor. Bila bi šteta, ne bi bilo dobro da je teža ozljeda.

- Danas smo malo više igrali igrače koji su kasnije došli. Kad ih spremimo sve, sigurno će biti pojačanja. Tek smo tu još na početku, idemo dalje, imamo lijepe uvjete, sutra ujutru nas čeka trening. U subotu je Široki, u nedjelju ćemo napraviti trening, pa možda malo neki team-building.

Sergi Dominguez?

- Vidjet ćemo, možda dobije koju minutu, tek je došao, najgore bi bilo da uleti odmah i ne daj Bože ozlijedi se, treba proći trening. Imamo dovoljno vremena da ga spremimo, da se uigra s ekipom, jedva čekam da bude u konkurenciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.